Natur-Energi

Går du og drømmer om at købe en projektbolig, men du er ikke helt sikker på om det er for risikofyldt? Der er ingen grund til at lade sig skræmme af eventuelle risici – de risici er der råd for at imødekomne. Det er altid en ualmindelig god idé at inddrage en boligadvokat ved køb af projektboliger, da man her kan sikre sig en sikker og succesfuld bolighandel. Hos Nybygget samarbejder vi med boligadvokat Jackie Phillip, som har lavet denne guide til hvad du som køber kan gøre for at gennemføre en succesfuld bolighandel. 

Læs videre

Overvejer du at flytte til Sverige, hvor der ligesom i Danmark er fuld fart på projektbyggeriet? I så fald bør du gøre dig det klart, hvilke faktorer der kan have betydning for dig. Hos Nybygget har vi derfor udarbejdet en guide, der gennemgår de vigtigste områder af din eventuelle bosættelse i nabolandet mod øst.

Læs videre

Køb af en bolig er for mange én af livets helt store investeringer. Det kan være svært at lægge låg på begejstringen, og ventetiden på færdiggørelsen kan for mange udgøre lidt af en hovedpine. Ventetiden bør dog i stedet ses som en periode, hvor du som indflytter præsenteres for en række attraktive fordele.

Læs videre

Bæredygtigt Byggeri

Bæredygtigt byggeri

Bæredygtighed er efterhånden et begreb, de fleste danskere ved, hvad dækker over. De fleste danskere vælger det bæredygtige til i hverdagen på forskellige områder, bl.a. inden for vores valg af strøm. Men har du nogensinde hørt om, at et byggeri kan være bæredygtigt? Ved du, hvad begrebet dækker over? Eller ønsker du at opnå certificeringen Bæredygtigt Byggeri på din kommende bolig? I dette blogindlæg stiller vi skarpt på begrebet samt beskriver præmissen for at opnå certificeringen Bæredygtigt Byggeri.

Læs videre

Får man fat på en splinterny bolig, har man ofte lyst til at investere al sin tid indendøre og nyde de nye omgivelser. Heldigvis er der en løsning for dig, der både vil blive inden for hjemmets fire vægge, og samtidig blive underholdt og med mulighed for at vinde lidt ekstra penge.

Læs videre

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange, der går med en drøm om at bygge deres eget hus. Og for nogle er drømmen så altoverskyggende, at den overtager, hvorfor det faktisk går hen og bliver til en realitet. Når det sker, er det med at være vågen – altid – for pludselig skal man til at forholde sig til ting, som man ikke ved noget som helst om, man skal tage nogle beslutninger, som er afgørende for det endelige resultat, og man skal konstant holde øje med, at det arbejde, der bliver udført, bliver gjort så godt som overhovedet muligt, således man ikke først for sent opdager fejl, som der ikke bare lige sådan er til at rette op på og ændre til det bedre.

Læs videre

Bor du i et meget lille hus eller i en mindre lejlighed. Så ved du sikkert godt, hvor upraktisk det kan være, når du får slæbt noget nyt med dig hjem. For du har intet sted at gøre af det, og du synes efterhånden, at du er ved at løbe helt tør for plads. Men det er der heldigvis råd for. Der er nemlig flere ting, du kan vælge at gøre, når du har behov for mere plads i dit lille hjem.

Læs videre

Der er mange måder, hvorpå vi danskere vælger at gøre en synlig forskel for vores miljø. Det er blandt andet blevet nemmere at vælge grøn strøm i din bolig som et led i kampen for vores klima. Og vidste du, at for hver gang du fx tænder for stikkontakten til lyset, bliver der investeret i ny vedvarende energi, som blandt andet går til nye vindmøller? Vidste du også, at der findes grønne elselskaber, som samtidig også arbejder for verdens dyr og natur, og som du kan støtte over elregningen, uden at det koster dig ekstra? I dette blogindlæg kan du blive klogere på et ret interessant samarbejde mellem et grønt elselskab og Verdensnaturfonden (WWF), som både gavner miljøet her og nu og arbejder med fremtidens klima som omdrejningspunkt.

Læs videre

Scroll Up