Det er blevet juni, hvilket vil sige at vi har taget hul på sommermånederne. Med sommeren følger sommerferien, hvor der både er tid til at slappe af, men også til at indhente nogle af de praktiske gøremål, som ikke kan klemmes ind i den travle dagligdag. Du har måske et sommerprojekt, der står og venter på dig? Det kan eksempelvis være, at dit hus trænger til en renovering eller en ny tilbygning? Det kan ligeledes være, at du lige har købt et nyt hus og behøver en ny carport?

Læs videre

Selvom børn ikke går synderligt meget op i indretning, er det alligevel er værelse, som du bør bruge ekstra tid på, når du indretter. Jo bedre du indretter børneværelset, jo mere stimuleret bliver dit barn, og mere ønsker han eller hun at bruge det. Vil du gerne vide mere om, hvordan du skaber et børneværelse i verdensklasse? Så bør du læs med videre her i artiklen.

Læs videre

Det kan være vanskeligt at indrette en nybygget bolig, som kan fremstå “kold” og have mange lyse eller hvide flader. Udfordringen være at skabe de helt rette hjemlige omgivelser og give boligen personlighed.

Vi har allieret os med den erfarne indretningskonsulent, Birgitte Vosper fra BusyBees, der med fokus på den nøgne nybyggede bolig, giver sine råd til, hvordan man som beboer opnår præcis det ønskede med sin indretning.

Læs videre

Rengøring er for mange en sur pligt, som bare skal overstås. Det er ikke noget, vi hygger os med, men følelsen af et helt rent hjem er svær at slå. Men hvem siger, at du selv behøver gøre rent? Følelsen af et rent hjem er vel lige så god, selvom det ikke er dig selv, der har gjort det hårde arbejde.

Læs videre

I hele landet, og i særdeleshed de større byer, bygges der fortsat rigtig mange nye boliger, som konsekvens af stigende indbyggertal og boligmanglen deraf. Vi har derfor taget et kig på kvadratmeterpriserne i landets tre største byer, for projekt-ejerlejligheder med byggeår 2020 eller senere. 

Læs videre

Der er et stigende behov for rådgivning til danskere, som leder efter ny bolig, vurderer Hans Møllnitz Olsen, købermægler hos Bolighed.dk

Med to fuldtidsjobs og tre børn har familien Lunn haft nok at se til. Familien har boet til leje i Herning, hvor Line arbejder som læge, mens Steffen er kaptajn i flyvevåbnet. De har længe drømt om at kaste sig ud i et huskøb og gerne i et område med plads til at dyrke oplevelser i naturen:

Læs videre

Flere steder i landets større byer, bidrager projektbyggeriet til udviklingen af helt nye bydele. Hér er tale om områder, hvor der for 10-15 år siden ikke var andet at finde end marker eller hensygnede industriområder. Med tiden tager byggeriet fat, og områderne udvikler sig til deciderede bydele, med gennemført byliv og moderne projekter i massevis. Som beboer er der mange fordele ved at flytte til en sådan bydel, med splinternye boliger, og ikke mindst det særlige fællesskab man som tilflyttere opbygger. Hør med beboernes egne ord, hvordan fællesskabet opleves i landets nyeste bydele, lige hér.

Læs videre

Går du og drømmer om at købe en projektbolig, men du er ikke helt sikker på om det er for risikofyldt? Der er ingen grund til at lade sig skræmme af eventuelle risici – de risici er der råd for at imødekomne. Det er altid en ualmindelig god idé at inddrage en boligadvokat ved køb af projektboliger, da man her kan sikre sig en sikker og succesfuld bolighandel. Hos Nybygget samarbejder vi med boligadvokat Jackie Phillip, som har lavet denne guide til hvad du som køber kan gøre for at gennemføre en succesfuld bolighandel. 

Læs videre

Scroll Up