BusyBees

Det kan for mange være en dyr fornøjelse, når elregningen tikker ind. Også selvom du bor i en nybygget og moderne bolig, hvor der i forvejen er tænkt på bl.a. nye energi- og klimavenlige hårde hvidevarer. Der findes heldigvis en række måder, hvorpå du kan spare penge på elregningen i din nye bolig. Det handler langt hen ad vejen om at tillægge sig selv og sine familiemedlemmer nye vaner. Med de nye vaner vil du forhåbentlig kunne se en forskel på dit årlige elforbrug, og dermed også din pengepung, uden at gå på kompromis med det moderne hverdags- og familieliv.

Vi vil i dette blogindlæg beskrive forskellige muligheder for, hvordan du kan spare penge i din bolig hvert år, ved at nedsætte dit og din families gennemsnitlige forbrug af kWh. Og som en sidegevinst vil du udover en gladere pengepung også gøre miljøet en god tjeneste.

Læs videre

Der er mere og mere fokus på bæredygtige byggerier i Danmark. Bæredygtige byggerier, hvor der bl.a. også er tænkt grøn strøm ind i de færdige bygninger. For nogle kan processen med at vælge det bæredygtige til måske virke nemmere, hvis de bygger det selv i samarbejde med et energivenligt byggefirma, mens andre udelukkende leder efter det færdige, bæredygtige byggeri. Der er fordele og ulemper ved begge dele. For nogle kan det virke uoverskueligt at skulle træffe mange valg – især inden for det energivenlige område i en byggeproces – og derfor vælger de det færdige byggeri.

Læs videre

Et projektsalg er et salg af en bolig, der endnu ikke eksisterer. Den er ikke bygget endnu, den er stadig på tegnebrættet. Du kan se billeder, materialebeskrivelser og måske en mock-up, men du kan ikke se selve boligen – og derfor skal du være ekstra opmærksom, inden du underskriver købsaftalen.

Læs videre

Københavns nye højhuse

Når det kommer til højhuse, er der fart på udviklingen i København. Man er lige nu i gang med at opføre 12 konkrete byggerier, mens hele 37 af slagsen er godkendt i lokalplanen. Udviklingen skal ses som et resultat af en stor efterspørgsel på boliger centralt i bybilledet, og en generel stigning i boligpriser i hovedstadsområdet. For at gøre plads til flere, bygger man derfor højere og tættere. Dette på trods af kritik fra borgere, som ofte er utilfredse med den skarpe kontrast til de traditionelle, lavere byggerier.

Vi har hos Nybygget kigget nærmere på en række af de mest interessante højhuse – tag et kig herunder, hvor vi har listet byggerierne efter forventet afslutning

Læs videre

Har du overvejet at skifte til grøn strøm? Måske du allerede har taget stilling til, at du gerne vil skifte til grøn strøm, men du ved endnu ikke, hvordan du skifter, og om du kan få hjælp til at skifte. Og hvad betyder et skifte til grøn strøm i den sidste ende for din elregning? Disse spørgsmål, samt information om, hvad grøn strøm er, vil blive besvaret i dette blogindlæg, så vi håber, du vil læse med.

Læs videre

Alle boliger tildeles en energimærkning ved konstruktion og salg – men hvad betyder det farvede bogstav, og hvorfor skal du være opmærksom derpå? Læs vores blogindlæg, og få svar på disse og mange andre spørgsmål om energimærkningen.

Læs videre

Køb af projektbolig

Efterlad ikke noget til tilfældighederne!

Køb af en ny projektbolig er, for de fleste en af livets helt store investeringer. En beslutning med potentielt langsigtede økonomiske konsekvenser for de fleste mennesker. Derfor må din bolighandel ikke gå galt og du burde af samme årsag heller ikke efterlade noget til tilfældighederne, når du har besluttet at gå videre med et køb af en projektbolig ved et projektsalg. Derfor burde du overveje at bruge en Boligadvokat ifm. projektkøb/projektsalg.

Læs videre

Vi har igennem længere tid arbejdet hårdt i kulissen på at give Nybygget.dk et boost og forhåbentlig gøre siden endnu brugbar for dig. Derfor er vi super glade for at kunne præsentere 2 spændende nyheder!

Læs videre

Et projektkøb kan ofte være en attraktiv løsning. Mange finder især et projektkøb interessant, da man har mulighed for at påvirke boligen på præcis den måde, man ønsker. Du har derfor mulighed for at skabe din egen drømmebolig, hvis du vælger at investere i et projektkøb.

Læs videre

Scroll Up