Indretning af projektbolig

Din projektbolig behøver ikke kun bestå af hvide, flade og golde vægge. Mange projektboliger er opført meget minimalistiske, men kreative ”pift” kan løfte dit nye hjem til helt nye niveauer.

Når du handler en ny bolig eller køber som projektsalg vil du inden indflytning oftest få muligheden for at påvirke materialevalg som køkken, flisebeklædning, vægge, gulve m.v. De færreste tager en indretningsarkitekt med på råd, men det kan klart anbefales. Når først lejligheden er nøglefærdig er det nemlig for sent at skifte ud i elementerne.

Birgitte Vosper

“Når jeg indretter projektboliger, får jeg sjældent lov til at male væggene, men jeg er en stor fan af farver. Man kan så meget med farver og ved at male et par vægge bibeholder du det lækre og nye men giver det noget varme og hygge”

– Birgitte Vosper, Indretningsarkitekt

Er du til det hyggelige, Japansk-minimalistiske, bohemiske eller oldschool ?

Inspirationen kommer udefra og strækker sig på tværs af lande, kultur og oplevelser. At påtage sig en stil er sjældent oprigtigt, men kombinationen af personlige oplevelser med den danske stilrenhed er noget af det mange stylister vægter.

5 elementer du skal starte med at tænke over ved indretning

1. Farve

2. Lysindfald

3. Pris

4. Kvalitet / kvantitet

5. Nyt / brugt

Hvor finder jeg inspiration til indretningen?

Vi har listet nogle af vores favorit-sites og magasiner, som helt sikkert kan hjælpe dig godt i gang med indretningen af din nye bolig:


Pinterest
Boligmagasinet
Altomindretning.dk
Mad&Bolig
Elledecor.com

Se aktuelle projekter fra Nybygget

Scroll Up