Nye lejeboliger i Randers

Ambitionerne er høje, når det gælder Randers og byens udvikling. Derfor bliver der i høj grad opført flere nye lejeboliger i byen. Hos Nybygget kan du få et komplet overblik over de nye lejeboliger i Randers.

Lejebolig Randers

Randers har et kæmpe fokus på at gøre byen mere attraktiv at bosætte sig i og en af måderne byen skal gøre det på, er ved at opføre flere lejeboliger. Her vil der særligt blive bygget flere boliger i de nyere bydele såsom Sporbyen Scandia. Byen har en god placering, tæt på motorvej der både fører til Aarhus og Aalborg. Derfor vil lejeboligerne blive opført med tanke på at skabe bedre forbindelse mellem de omkringliggende byer og natur.

Boliger i den nye bydel Sporbyen

Randers har haft et enormt stort fokus på byudvikling de sidste par år. Det har b.la. resulteret i opførslen af den nye kreative bydel kaldet Sporbyen Scandia, der vokser frem mellem Randers og Dronningborg. Sporbyen der udgør 225.000 kvm. Vil indeholde 1.000 private boliger, erhverv, kulturtilbud og et madmarked. Bydelen kommer til at ligge rigtig tæt på centrum, med vandet er lige ved siden af. De første boliger i området er allerede færdige og der er flere på vej.

Find nyopført lejebolig i Randers

Lejeboligerne i Randers er af varierende størrelse, indretning og pris. De er ideelle for dem der ikke ønsker at binde et større pengebeløb i deres bolig, samt gerne vil have muligheden for en evt. fraflytning sker hurtigt.

Hos Nybygget samler vi alle nye lejeboliger i Randers og giver dig et bedre overblik over dem. Der er garanti for en tryg proces, med sikkerhed for at boligen rent faktisk findes.

Se alle nye lejeboliger i Randers herunder:

Kort over Randers

Komplet liste med lejeboliger i Randers

Opret gratis profil

Modtag målrettede nye byggerier

Udfyld din profil med specifikke ønsker og kriterier til din kommende bolig, og modtag målrettede forslag, når nye byggerier matcher.

Tilmeld dig interesselister

Skriv dig på interesselisten for dine udvalgte byggerier, og få direkte besked når byggeriet opdateres, f.eks. ved salg- og udlejningsstart.

Ansøg bolig direkte

På udvalgte byggerier kan du finde din drømmebolig på oversigten og ansøge direkte om køb eller leje.

Som jysk tilflytter til København fandt jeg hurtigt ud af, at nybyggede lejligheder var her hvor jeg havde den bedste chance for at få fat i et sted at bo. Nybygget.dk gav mig et rigtig godt overblik over lejlighederne på markedet, og jeg endte med at vælge en rigtig lækker lejlighed med udsigt til Amager Fælled, som jeg kan flytte ind i om et par måneder.
– Tobias Ehlig
Vi brugte Nybygget til at skabe et overblik over alle de nye projektbyggerier i København. Nu bor vi dejligt ved Metro, natur og byens puls lige uden for døren. Nybygget er et uvurderligt værktøj til at finde nye og interessante muligheder for at bo lækkert og moderne. Læg dertil at folkene bag nybygget er dybt seriøse i hele deres tilgang! Jeg håber, at rigtig mange - ligesom os - vil opdage hvor ekstremt smart Nybygget er, når man skal finde ny bolig.
– Jakob Pindstrup

Scroll Up