Nybyg

Drømmer du om at bo i en helt nybygget bolig, og eller har du blot interesse for nybyg, så kan du på Nybygget.dk se detaljer om alle nye byggerier placeret rundt omkring i Danmark.

Her kan du læse detaljerede beskrivelser om byggerierne og området, se billeder af nogle af de færdigbyggede boliger, samt få vigtige informationer om bl.a. bygherre, arkitekter mv. Til sidst henvises der også direkte derhen, hvor du kan anmode om at blive ejer eller lejer af din drømmebolig.

Nybygget gør det først og fremmest muligt at følge med i hvordan de forskellige byggerier skrider frem, men giver også mulighed for at blive inspireret af de mange flotte nybyggerier.

Nybygget har sat sig for mål at blive Nordens største projektboligportal, med det enkle formål at gøre det hurtigt og nemt for den boligsøgende eller byggeinteresserede, at danne sig et overblik over alle nybyggerier og byggeprojekter. Med gratis adgang til alle væsentlige informationer, og muligheden for at følge byggeriernes fremskreden.

Se udvalgt nybyg

Opret gratis profil

Modtag målrettede nye byggerier

Udfyld din profil med specifikke ønsker og kriterier til din kommende bolig, og modtag målrettede forslag, når nye byggerier matcher.

Tilmeld dig interesselister

Skriv dig på interesselisten for dine udvalgte byggerier, og få direkte besked når byggeriet opdateres, f.eks. ved salg- og udlejningsstart.

Ansøg bolig direkte

På udvalgte byggerier kan du finde din drømmebolig på oversigten og ansøge direkte om køb eller leje.

Som jysk tilflytter til København fandt jeg hurtigt ud af, at nybyggede lejligheder var her hvor jeg havde den bedste chance for at få fat i et sted at bo. Nybygget.dk gav mig et rigtig godt overblik over lejlighederne på markedet, og jeg endte med at vælge en rigtig lækker lejlighed med udsigt til Amager Fælled, som jeg kan flytte ind i om et par måneder.
– Tobias Ehlig
Vi brugte Nybygget til at skabe et overblik over alle de nye projektbyggerier i København. Nu bor vi dejligt ved Metro, natur og byens puls lige uden for døren. Nybygget er et uvurderligt værktøj til at finde nye og interessante muligheder for at bo lækkert og moderne. Læg dertil at folkene bag nybygget er dybt seriøse i hele deres tilgang! Jeg håber, at rigtig mange - ligesom os - vil opdage hvor ekstremt smart Nybygget er, når man skal finde ny bolig.
– Jakob Pindstrup

Scroll Up