eBoligadvokat

Nybyggeri og projektsalg i Århus

Der bygges i stor stil i Danmarks næststørste by Aarhus. Nye spændende bydele opstår og byder på et mix af ejerboliger og lejeboliger. Få et overblik her.

Aarhus kaldes smilets by – med god grund. Danmarks næststørste by er et fantastisk sted at bo. Tilpas lille til at alt føles intimt og lokalt og samtidig tilpas stor til at man finder alt hvad man drømmer om af kultur, underholdning, shopping, udeliv, gastronomi, uddannelse og erhverv. Aarhus C er en lille storby.

På hver side af Aarhus centrum indbyder naturen til livsnydelse, aktivitet og rekreativitet. På den ene side ligger Riis Skov, hvor du finder løberuter, udendørs træning, smukke udsigtsposter og den populære badestrand Den Permanente, hvor de friske tager en dukkert året rundt. På den anden side finder du lystbådehavnen og Tangkrogen, der tilbyder alt godt fra havet og liv på plænen med cirkus, kræmmermarkeder, kunstudstillinger og motionsarrangementer.

En række nye bydele blomsterer for tiden op i takt med at spændende nybyggerier bliver sat i gang og færdiggjort. Aarhus Ø og Ceres Byen er strålende eksempler på dette. Begge er centrum for nye spændende arkitektoniske perler, som samtidig allerede er og bliver helt fantastiske steder at bo i fremtiden.

Guide til Aarhus Ø

Læs mere om hvad der findes af tilbud, indkøbsmuligheder og spisesteder samt meget mere om området på vores komplette guide til at bo i nybyggeri på Aarhus Ø.

Kort over nybyggerier i Aarhus

Liste over projektbyggerier i Aarhus

Mangler vi et byggeri?

Du kan bidrage til Nybygget.dk ved at indsende os oplysninger om et nybyggeri, som du savner her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Scroll Up