Cleady

Nybyggeri og projektsalg i Odense

I Odense spreder projektbyggeriet sig til store dele af byen. De moderne og traditionelle byggerier mødes i både eksisterende og nye bydele, og bidrager til den markante byudvikling i området. Dan dig her et overblik over Odenses nybyggede boligprojekter.

Danmarks tredjestørste by, Odense, har byudvikling i fokus. I flere af byens områder opføres projektbyggerier af både større og mindre karakter for at imødekomme den øgede tilflytning, og for at møde målsætningen om at ændre byens status som en stor, dansk by til en dansk storby. Byggerier af stor diversitet skyder op rundt om i byen, og resulterer i dannelsen af helt nye bydele.

Nye boliger i Odense Havn

I Odense Havn blandes nye og traditionelle byggerier langs den menneskeskabte kanal fra Odense Fjord. Særligt området omkring Promenaden byder på en række interessante byggerier, med fantastisk udsigt og central beliggenhed. Fra havneområdet er der kort til både skov, vand og det centrale Odense, mens flere årlige kulturarrangementer styrker fællesskabet beboerne imellem. Åløkkeskoven og de omkringliggende havnebassiner og beachvolleyanlæg udgør populære destinationsmål for beboerne i hele Odense.

Byggeri i bymidten

Også i den absolutte midte af Odense er der fart på byudviklingen. Her omdannes den tidligere Thomas B. Thriges Gade til et stort, sammenhængende byrum. Området præges primært af boliger, men vil også huse kontorer, spisesteder, kulturinstitutioner og butikker. Den nye bydel vil desuden suppleres af en toplans parkering under jorden, mens de frie arealer på overfladen omdannes til bypladser og grønne torve.

Den nye letbane

Som en markant tilføjelse til byens offentlige transport åbner Odense Letbane i december 2020. Letbaneprojektet er det største infrastrukturelle anlægsprojekt på Fyn i mange år. Banens to etaper forbinder byen på kryds og tværs, mens et effektivt vejnetværk, buslinjer og togafgange faciliterer transporten til og fra området.

Odenses projektbyggerier samlet på ét sted

Med Nybygget kan du nemt få overblik over Odenses projektbyggerier. Du kan selv udvælge dine søgekriterier, så du finder lige præcis den boligtype der passer dig. Du kan desuden  tilmelde dig interesselister de forskellige byggerier.

Odenses projektbyggerier:

Kort over nybyggerier i Odense

Liste over projektbyggerier i Odense

OPRET PROFIL100% gratis - for altid!

Få besked om nye byggerier straks

Med en gratis profil går du ikke glip af nye byggerier, der matcher dine søgekriterier.

Tilmeld interesselister

Skriv dig på interesselisten for udvalgte byggerier, bevar overblikket og få direkte besked, når noget f.eks. bliver sat til salg eller udlejning.

Udlejer eller sælger finder dig

Med en skarp profil, der indeholder dine ønsker og kriterier, kan du få relevante forslag om ledige boliger direkte fra udlejer/sælger.

Som jysk tilflytter til København fandt jeg hurtigt ud af, at nybyggede lejligheder var her hvor jeg havde den bedste chance for at få fat i et sted at bo. Nybygget.dk gav mig et rigtig godt overblik over lejlighederne på markedet, og jeg endte med at vælge en rigtig lækker lejlighed med udsigt til Amager Fælled, som jeg kan flytte ind i om et par måneder.
– Tobias Ehlig
Vi brugte Nybygget til at skabe et overblik over alle de nye projektbyggerier i København. Nu bor vi dejligt ved Metro, natur og byens puls lige uden for døren. Nybygget er et uvurderligt værktøj til at finde nye og interessante muligheder for at bo lækkert og moderne. Læg dertil at folkene bag nybygget er dybt seriøse i hele deres tilgang! Jeg håber, at rigtig mange - ligesom os - vil opdage hvor ekstremt smart Nybygget er, når man skal finde ny bolig.
– Jakob Pindstrup

Scroll Up