Nybyggeri og projektsalg i Roskilde

I Roskilde blandes det nye og det traditionelle. Byggerier skyder op overalt i byen, mens der nogle steder dannes helt nye bydele. Her bor du tæt på både by og natur. Få det fuld overblik over alle de nye projekter i Roskilde med Nybygget.

Nybygget » Nybyggeri i Roskilde

I Roskilde er der fuld fart på nybyggeriet. Byen udgør et af de steder hvor der bygges allermest og med størst diversitet. Flere steder blandes de nye, moderne projekter med traditionelle byggerier, og nogle steder dannes helt nye bydele. Byen udgør et trafikalt knudepunkt på Sjælland med effektiv infrastruktur og offentlig transport, og blander meget af det bedste fra byen og den fri natur.

By og natur

Beliggenheden ud til Roskilde Fjord og flere skovområder, kombineret med den korte afstand til København, gør Roskilde til en populær destination for tilflyttere af forskellig natur. Her er plads til både familier, enlige, studerende og ældre, med rige indkøbsmuligheder, kulturoplevelser, erhvervsområder, skoler og daginstitutioner. Roskilde Domkirke, RO’s Torv Shoppingcenter, årligt tilbagevendende Roskilde Festival og de mange hyggelige gågader udgør nogle af de mest yndede attraktioner i byen for både beboere og besøgende.

Trekroner og Musicon

Byggeriet i Roskilde fordeles over det meste af byen, med er særligt koncentreret omkring de to nye bydele Trekroner og Musicon. Trekroner er beliggende omtrent 2 kilometer øst for centrum og består næsten udelukkende af nybyggeri. Bydelen er karakteriseret af gennemført byliv med egen togstation, dagligvarebutikker og specialhandler. Byggerierne omkring centerpladsen og stationen er designet med diversitet og sammenhæng in mente. Byggerierne har således hver deres unikke kendetegn, men fungerer i samspil med den resterende udvikling i området. Roskilde Universitet, eller RUC, tiltrækker desuden et større antal studerende til området.

Lidt syd for centrum ligger Musicon. Bydelen forbinder boliger, erhverv og kultur i nye, spændende byggerier. Her er der fuld fart på farverne og masser af oplevelser i lokalområdet. Med beliggenheden nær midtbyen er der kort til størstedelen af Roskilde tilbud og muligheder. Den guldfarvede museumsbygning, Ragnarock, udgør et godt eksempel på Musicon, og tankerne bag områdets udvikling.

Roskildes nybyggerier samlet på ét sted

Med Nybygget kan du få det samlede overblik over Roskildes nybyggeri. Se, hvilke byggerier der matcher dine behov, og tag det næste skridt i din boligsøgen.

Du kan læse mere om Roskilde og de nye bydele i vores Roskilde-Byguide

Kort over nybyggerier i Roskilde

Liste over projektbyggerier i Roskilde

Opret gratis profil

Modtag målrettede nye byggerier

Udfyld din profil med specifikke ønsker og kriterier til din kommende bolig, og modtag målrettede forslag, når nye byggerier matcher.

Tilmeld dig interesselister

Skriv dig på interesselisten for dine udvalgte byggerier, og få direkte besked når byggeriet opdateres, f.eks. ved salg- og udlejningsstart.

Ansøg bolig direkte

På udvalgte byggerier kan du finde din drømmebolig på oversigten og ansøge direkte om køb eller leje.

Som jysk tilflytter til København fandt jeg hurtigt ud af, at nybyggede lejligheder var her hvor jeg havde den bedste chance for at få fat i et sted at bo. Nybygget.dk gav mig et rigtig godt overblik over lejlighederne på markedet, og jeg endte med at vælge en rigtig lækker lejlighed med udsigt til Amager Fælled, som jeg kan flytte ind i om et par måneder.
– Tobias Ehlig
Vi brugte Nybygget til at skabe et overblik over alle de nye projektbyggerier i København. Nu bor vi dejligt ved Metro, natur og byens puls lige uden for døren. Nybygget er et uvurderligt værktøj til at finde nye og interessante muligheder for at bo lækkert og moderne. Læg dertil at folkene bag nybygget er dybt seriøse i hele deres tilgang! Jeg håber, at rigtig mange - ligesom os - vil opdage hvor ekstremt smart Nybygget er, når man skal finde ny bolig.
– Jakob Pindstrup

Opret gratis profil og få besked, når der er nye boliger der matcher dine ønsker
TILMELD
Scroll Up