eBoligadvokat

Nybyggerier og projektsalg i København

Er du på jagt efter en bolig, så kan du her danne dig et overblik over alle projektsalg og nybyggerier i Københavnsområdet.

Nybyggerier i København

I takt med en stigende boligmangel, særligt i København, opføres der flere og flere nybyggerier for komme manglen på boliger i møde. Alene i hovedstadsområdet opføres der i øjeblikket over 1200 byggeprojekter med boliger, som enten er til salg eller leje.

Du kan på Nybygget.dk få en gratis oversigt over alle projekt- og nybyggerier spredt over hele Danmark, med en udvidet søgefunktion, således at du kan indskærpe din søgning efter præcist det du søger.

Oveni dette finder du også alle de informationer om diverse byggerier, som du vil finde nyttige i din boligsøgning – lige fra antallet af ledige boliger, dato for indflytning, priser mv. til detaljerede beskrivelser af byggeriet og nærområdet.

Det kan være at du finder lige netop den bolig du er på jagt efter i København gennem Nybygget.dk

Projektsalg i København

Som nævnt ovenfor så bygges der pt. i stor stil i Hovedstadsområdet. Nogle byggerier bliver udbudt som lejeboliger, men en del ender også som projektsalg.

Et projektsalg betyder blot at en developer har opkøbt en grund og her bygger et projektbyggeri med henblik på at udbyde det til salg typisk til private købere. Der findes på forhånd detaljerede beskrivelser, tegninger og 3D-tegnede billeder og på baggrund af dette materiale slår interesserede købere til. De kan typisk forvente en rabat på prisen ift. en lignende færdig bolig, men skal tilgengæld vente på byggeriet bliver færdigt og bærer desuden en vis risiko for hvordan det endelige byggeri (og område) bliver.

Det har hidtil været svært for den boligsøgende, at danne sig et ordentligt overblik over mulighederne inden for projektsalg – hvilket Nybygget.dk giver løsningen på!

Missionen for Nybygget.dk, er at blive Nordens største gratis projektboligportal, med alle byggeprojekter samt nybyggerier samlet under samme tag – med dét enkle formål, at gøre det let og hurtigt for dem der er på jagt efter en sprit ny bolig, at søge om boliger, enten som projektsalg eller til leje.

Københavns nybyggede bydele

Byggeaktiviteten i hovedstaden er særligt centreret i en række nye bydele, som er vokset frem over de sidste 10-20 år og stadig er under opbygning.

Den sydlige del af Islands Brygge er i dag fuldstændig ugenkendelig sammenlignet med for bare 15 år siden. Her bygges tæt, men mange spændende byggerier.

Sydhavnen dækker over en række af de mest aktive byggeområder i København. Bl.a. er Sluseholmen og Teglholmen tæt på at være færdigt etablerede mens Enghave Brygge blot lige er startet.

I Københavns Nordhavn findes måske byen allermest ambitiøse bydel for nybyggeri. Her kan man bo i Danmarks dyreste ejerlejlighed og i øvrigt opleve mange spektakulære byggeprojekter.

Amager Strand er et alternativ til de andre bydele, hvor man kommer helt tæt på Øresund og desuden har god mulighed for at få en fantastisk udsigt, da der bygges flere spændende tårne i højden.

Ørestad dækker et stort areal på Amager og er dermed både tæt på naturen og i kort afstand til byen. Her har man i en længere årrække arbejdet på at etablere en komplet ny by i byen.

Det gamle industriområde Carlsberg Byen er ved at blive omdannet til en ny bydel tæt op ad Vesterbro. Her bygges ligeledes mange ambitiøse og spændende byggerier.

Kort over nybyggerier i København

Liste over projektsalg i København

Scroll Up