eBoligadvokat

Nye boliger til salg

Der bygges nye boliger på livet løs i hele Danmark. Her på Danmarks største projektboligportal giver vi dig en gratis oversigt over alle nye boliger til salg, samt adgang til alle vigtige informationer om hvert byggeri.

Du finder oplysninger omkring hvert byggeris fremskreden i byggeprocessen, samt information om bygherre, arkitekter, antallet af boliger, priser mv.

Du kan skrive dig op på interesselisten for det enkelte byggeri og vi samarbejder med et stigende antal bygherrer, som du kan komme i direkte kontakt med, når du ønsker mere information eller er klar til et køb af din drømmebolig.

Du kan også søge råd og vejledning, om bl.a. projektsalg, fra andre brugere og projektsalgskøbere, som står eller har stået i samme situation – således kan I dele erfaringer med hinanden i ventetiden op til overtagelse.

På nogle af byggerierne vil der også være mulighed for at få et indblik i salgsopstillingen med billeder, materialevalg, plantegninger mv., således at du kan danne dig et indtryk af boligen og se om det er noget for dig. Hvis du køber en bolig som projektsalg, vil du endda i de fleste tilfælde have mulighed for selv at være med til at bestemme dele af boligen, herunder køkken, bad el.lign. Læs mere i vores komplette guide til køb af projektsalg.

Du finder også oplysninger om, hvornår salget af boligerne starter, samt hvordan du kommer i kontakt med den bygherre, der står for salg eller udlejning.

Vi håber vi kan hjælpe dig på vej til køb af din nye drømmebolig.

Kort over nye boliger til salg

Liste over nybyggede ejerboliger

OPRET PROFIL100% gratis - for altid!

Få besked om nye byggerier straks

Med en gratis profil går du ikke glip af nye byggerier, der matcher dine søgekriterier.

Tilmeld interesselister

Skriv dig på interesselisten for udvalgte byggerier, bevar overblikket og få direkte besked, når noget f.eks. bliver sat til salg eller udlejning.

Udlejer eller sælger finder dig

Med en skarp profil, der indeholder dine ønsker og kriterier, kan du få relevante forslag om ledige boliger direkte fra udlejer/sælger.

Som jysk tilflytter til København fandt jeg hurtigt ud af, at nybyggede lejligheder var her hvor jeg havde den bedste chance for at få fat i et sted at bo. Nybygget.dk gav mig et rigtig godt overblik over lejlighederne på markedet, og jeg endte med at vælge en rigtig lækker lejlighed med udsigt til Amager Fælled, som jeg kan flytte ind i om et par måneder.
– Tobias Ehlig
Vi brugte Nybygget til at skabe et overblik over alle de nye projektbyggerier i København. Nu bor vi dejligt ved Metro, natur og byens puls lige uden for døren. Nybygget er et uvurderligt værktøj til at finde nye og interessante muligheder for at bo lækkert og moderne. Læg dertil at folkene bag nybygget er dybt seriøse i hele deres tilgang! Jeg håber, at rigtig mange - ligesom os - vil opdage hvor ekstremt smart Nybygget er, når man skal finde ny bolig.
– Jakob Pindstrup

Scroll Up