Nye lejeboliger i Roskilde

Flere af Roskildes innovative byggerier udbydes som lejeboliger i varierende størrelser og i alle prislejer. Byen og dens atmosfære kendetegnes i høj grad af mangfoldighed og diversitet, med plads til både unge, gamle, og dem derimellem. Her får du det komplette overblik over Roskildes nye lejeboliger.

Nybygget » Nye lejeboliger » Nye lejeboliger i Roskilde

Roskilde er en af de danske byer hvor projektbyggeriet blomstrer i allerhøjeste grad. Overalt i byen skyder projekterne op, med særlig koncentration omkring de to nye bydele i Musicon og Trekroner. Byggerierne er opført med fokus på bæredygtighed, høj kvalitet, unik arkitektur og henvender sig til tilflyttere af alle slags. Roskilde byder på sammenhængende byliv, gode transportmuligheder, erhverv, studieliv og kendetegnes derfor af stor mangfoldighed med plads til alle.

Høj kvalitet og professionelle udlejere

En stor del af de nye byggerier udbydes til leje, med boliger med varierende størrelser og priser, som baser for både studerende, seniorer, familier og dem derimellem. Lejeboligerne er særligt fordelagtige for de tilflyttere som søger en midlertidig base, med mulighed for hurtig fraflytning uden de store økonomiske overvejelser. Boligformen er derfor specielt attraktiv for de mange studerende i området.

Forvaltningen af de mange lejeboliger varetages af professionelle virksomheder med stor erfaring på området. Som lejer slipper du derfor for, at skulle bekymre dig om sikkerheden ved betaling for både ind- og udflytning. Som den første beboer i boligen behøver du desuden ikke, at bekymre dig om istandsættelse og vedligeholdelse mange år fremover.

Nye bydele

Særligt Trekroner og Musicon udgør knudepunkter for projektbyggeriet i Roskilde, med flere lejeboliger i porteføljen. Trekroner, beliggende små 2 kilometer fra det centrale Roskilde, karakteriseres af en række projekter med arkitektonisk samspil og præges i høj grad af de studerendes trivsel på deres vej til og fra Roskilde Universitet. Musicon i det centrale Roskilde lægger vægt på kreativitet og mangfoldighed med en række unikke byggerier i samspil med flere interessante kulturinstitutioner

Nybygget samler alle de nye lejeboliger i Roskilde på ét sted. Få det fulde overblik herunder:

Kort over Roskildes nye lejeboliger

Komplet liste med nye lejeboliger i Roskilde

Opret gratis profil

Modtag målrettede nye byggerier

Udfyld din profil med specifikke ønsker og kriterier til din kommende bolig, og modtag målrettede forslag, når nye byggerier matcher.

Tilmeld dig interesselister

Skriv dig på interesselisten for dine udvalgte byggerier, og få direkte besked når byggeriet opdateres, f.eks. ved salg- og udlejningsstart.

Ansøg bolig direkte

På udvalgte byggerier kan du finde din drømmebolig på oversigten og ansøge direkte om køb eller leje.

Som jysk tilflytter til København fandt jeg hurtigt ud af, at nybyggede lejligheder var her hvor jeg havde den bedste chance for at få fat i et sted at bo. Nybygget.dk gav mig et rigtig godt overblik over lejlighederne på markedet, og jeg endte med at vælge en rigtig lækker lejlighed med udsigt til Amager Fælled, som jeg kan flytte ind i om et par måneder.
– Tobias Ehlig
Vi brugte Nybygget til at skabe et overblik over alle de nye projektbyggerier i København. Nu bor vi dejligt ved Metro, natur og byens puls lige uden for døren. Nybygget er et uvurderligt værktøj til at finde nye og interessante muligheder for at bo lækkert og moderne. Læg dertil at folkene bag nybygget er dybt seriøse i hele deres tilgang! Jeg håber, at rigtig mange - ligesom os - vil opdage hvor ekstremt smart Nybygget er, når man skal finde ny bolig.
– Jakob Pindstrup

Opret gratis profil og få besked, når der er nye boliger der matcher dine ønsker
TILMELD
Scroll Up