Nye seniorboliger i hele landet

Flere af landets nybyggerier udbydes som seniorboliger. Boligerne er praktisk indrettet med stor hensynstagen til beboerne, og kendetegnet af høj kvalitet og moderne arkitektur. Få det komplette overblik over landets nye seniorboliger med Nybygget.

Nybygget » Nye seniorboliger

Der er godt gang i det danske nybyggeri. Særligt i og omkring landets store byer er der fuld fart på byggeriet, med nye, moderne projekter i øst og vest. En andel af projektbyggeriet opføres som seniorboliger, henvendt til ældre og handicappede. Boligerne indrettes oftest med plads til kørestol, og med elevatoradgang til ejendommen, så beboerne undgår både trapper og dørtrin.

Nye byggerier over hele landet

De nye seniorboliger er fordelt over det meste af landet, men koncentreres primært omkring bymiljøer, hvorfra beboerne har kort til blandt andet indkøb og grønne områder. Boligerne opføres desuden ofte i fællesskaber, hvor kollektive aktiviteter og arrangementer kan indgå som en fast del af hverdagen. I nogle tilfælde etableres seniorboligerne ydermere som dele af større bebyggelser, så den samlede beboermasse består af både familier, ældre og studerende.

Lejeboliger af højeste kvalitet

Seniorboliger udbydes som lejeboliger i henhold til lejeloven. Der skal derfor betale husleje, el, vand, varme, indskud og depositum som i en almindelig lejebolig. Hvor nogle seniorboliger kan ansøges på baggrund af en række simple kriterier, skal man i nogle tilfælde godkendes til ansøgning i forskellige kommuner. De nye byggerier opføres i højeste kvalitet, og karakteriseres ofte af moderne arkitektur og praktisk indretning.

Med Nybygget kan du nemt og hurtigt danne dig det samlede overblik over Danmarks nye seniorboliger. Se, hvad der kendetegner byggerierne og området, og tag din boligsøgen et skridt videre:

Kort over de nye seniorboliger

Komplet liste over landets nye seniorboliger

Opret gratis profil

Modtag målrettede nye byggerier

Udfyld din profil med specifikke ønsker og kriterier til din kommende bolig, og modtag målrettede forslag, når nye byggerier matcher.

Tilmeld dig interesselister

Skriv dig på interesselisten for dine udvalgte byggerier, og få direkte besked når byggeriet opdateres, f.eks. ved salg- og udlejningsstart.

Ansøg bolig direkte

På udvalgte byggerier kan du finde din drømmebolig på oversigten og ansøge direkte om køb eller leje.

Som jysk tilflytter til København fandt jeg hurtigt ud af, at nybyggede lejligheder var her hvor jeg havde den bedste chance for at få fat i et sted at bo. Nybygget.dk gav mig et rigtig godt overblik over lejlighederne på markedet, og jeg endte med at vælge en rigtig lækker lejlighed med udsigt til Amager Fælled, som jeg kan flytte ind i om et par måneder.
– Tobias Ehlig
Vi brugte Nybygget til at skabe et overblik over alle de nye projektbyggerier i København. Nu bor vi dejligt ved Metro, natur og byens puls lige uden for døren. Nybygget er et uvurderligt værktøj til at finde nye og interessante muligheder for at bo lækkert og moderne. Læg dertil at folkene bag nybygget er dybt seriøse i hele deres tilgang! Jeg håber, at rigtig mange - ligesom os - vil opdage hvor ekstremt smart Nybygget er, når man skal finde ny bolig.
– Jakob Pindstrup

Opret gratis profil og få besked, når der er nye boliger der matcher dine ønsker
TILMELD
Scroll Up