Bolighed

Nye ungdomsboliger og studieboliger

En større del af det danske nybyggeri består af ungdomsvenlige lejligheder. Ungdomsboliger, studieboliger og kollegier opføres over hele landet i høj kvalitet og med central beliggenhed og kan være en genvej til en bolig for studerende.

Der bygges på livet løs i Danmark. Særligt i storbyerne opleves en markant byggeaktivitet, både i eksisterende områder og med dannelsen af helt nye bydele. En andel af de nye projektbyggerier er forbeholdt unge og studerende, og kendetegnes oftest af færre kvadratmeter og lavere priser end de almene boliger. Projekterne tæller både ungdomsboliger, studieboliger og kollegier, og opføres ofte som større byggerier med fordelagtig beliggenhed, tæt på uddannelsesinstitutioner og offentlig transport.

De ungdomsvenlige byggerier er spredt over hele landet, men centreres primært omkring de større byer, med flere projekter undervejs i København, Aarhus og Odense. Storbyerne har længe haft problemer med mangel på netop boliger til unge, og søger derfor at imødekomme den voldsomme efterspørgsel med projektbyggerier henvendt konkret til studerende.

Moderne byggerier af høj kvalitet

Tidligere har ungdomsvenlige boliger været associeret med bittesmå étplans lejligheder eller værelser, i nogle tilfælde med delebad- og køkken. I dag opføres byggerierne dog i topmoderne materialer af høj kvalitet, og med fokus på praktikalitet og optimal udnyttelse af pladsen. Størstedelen af boligerne er i dag desuden udstyret med både eget bad og køkken, og udgør på mange måder små, men fuldt funktionsdygtige lejligheder. Ungdoms-, studieboliger og kollegier udbydes både som ejer- og lejeboliger.

En smutvej i din boligsøgen

For unge og studerende kan det være en fordel at kigge på nybyggede boliger. Modsat mange eksisterende byggerier, kan man med projektbyggeri ’springe køen over’ og flytte ind i lejligheden, når den er klar. Omvendt, skal man hos eksisterende kollegier og ungdomsboliger oftest skrives på venteliste, nogle gange med flere års ventetid.

Find de relevante nye ungdomsboliger

Med Nybygget kan du danne dig et overblik over projektbyggerier henvendt unge og studerende i hele landet, og med tilmelding til de forskellige byggeriers interesselister, komme på forkant med ansøgning og eventuelle opdateringer.

Kort over alle nye byggerier med ungdomsboliger i Danmarks

Komplet liste med nye byggerier for unge og studerende

OPRET PROFIL100% gratis - for altid!

Få besked om nye byggerier straks

Med en gratis profil går du ikke glip af nye byggerier, der matcher dine søgekriterier.

Tilmeld interesselister

Skriv dig på interesselisten for udvalgte byggerier, bevar overblikket og få direkte besked, når noget f.eks. bliver sat til salg eller udlejning.

Udlejer eller sælger finder dig

Med en skarp profil, der indeholder dine ønsker og kriterier, kan du få relevante forslag om ledige boliger direkte fra udlejer/sælger.

Som jysk tilflytter til København fandt jeg hurtigt ud af, at nybyggede lejligheder var her hvor jeg havde den bedste chance for at få fat i et sted at bo. Nybygget.dk gav mig et rigtig godt overblik over lejlighederne på markedet, og jeg endte med at vælge en rigtig lækker lejlighed med udsigt til Amager Fælled, som jeg kan flytte ind i om et par måneder.
– Tobias Ehlig
Vi brugte Nybygget til at skabe et overblik over alle de nye projektbyggerier i København. Nu bor vi dejligt ved Metro, natur og byens puls lige uden for døren. Nybygget er et uvurderligt værktøj til at finde nye og interessante muligheder for at bo lækkert og moderne. Læg dertil at folkene bag nybygget er dybt seriøse i hele deres tilgang! Jeg håber, at rigtig mange - ligesom os - vil opdage hvor ekstremt smart Nybygget er, når man skal finde ny bolig.
– Jakob Pindstrup

Scroll Up