VOPA

Vi har igennem længere tid arbejdet hårdt i kulissen på at give Nybygget.dk et boost og forhåbentlig gøre siden endnu brugbar for dig. Derfor er vi super glade for at kunne præsentere 2 spændende nyheder!

Markedet for projektbyggerier er brandvarmt, men det er samtidig et meget uoverskueligt og fragmenteret marked, hvor du må forbi en lang række aktører og hjemmesider af svingende kvalitet for at finde frem til netop dét byggeri du vil bo i. Vores vision i Nybygget er at samle landets mest eftertragtede nybyggerier under ét tag og forenkle processen fra tanker om køb eller leje, til reelt at stå med nøglen i hånden.

Nybygget Byguides

Når man flytter i et nybyggeri er selve byggeriet selvfølgelig det primære, men området og bydelen spiller også en afgørende rolle. Hvad findes af institutioner, skoler, indkøbsmuligheder og cafeer? Hvad er områdets historie og hvad siger nuværende beboere om at bo her?
For at kunne besvare disse spørgsmål er vi gået i gang med at udvikle en række byguides til områder med meget nybyggeri. Vi er startet i København med Islands Brygge, Nordhavn og Carlsberg Byen. Men bare rolig – flere er på vej.

Tjek dem ud og smid gerne en kommentar på siden.

Nybygget Community på Facebook

Vi ved at processen omkring et projektkøb eller blot det at leje sig ind i en nybygget ejendom kan give grobund for en masse spørgsmål. Derfor vil vi gerne støtte jer, der gennemgår dette med et helt nyt community i form af Facebookgruppen “Nybygget Community”. Her kan I stille spørgsmål, dele erfaringer og få gode råd. Fx. om valg af område, et konkret byggeri eller erfaring med bygherrer.

Anmod om adgang til Nybygget Community

 

Skriv en kommentar

Scroll Up