Der bliver bygget som aldrig i før i Danmark. Nybyggerier skyder op over hele landet og med dem også drømme og nye muligheder. Men markedet er alt for svært at finde rundt i. Det ved vi, for vi har selv været der.

Det gør vi noget ved nu. Vores mål er at samle alle nybyggerier i Danmark her på siden.

Nybygget er stedet, hvor du som køber eller lejer går hen for at få overblikket over byggerier, der kunne være interessante for dig. Vi præsenterer projekterne for dig med ratings af beliggenheden, bygningerne og det nærmiljø, der skaber en by. Vi fortæller dig historien om området, arkitekturen og visionerne, både på det enkelte byggeri og i hele bydelen.
Du kan tilmelde dig interesselisten for relevante byggerier og blive opdateret, når der sker noget nyt.
Og med din profil på Nybygget kan du indtaste dine søgekriterier og få besked når nye byggerier matcher dine ønsker.

Vi gør det nemt for dig at komme i kontakt med sælger/udlejer, hvor du kan stille alle dine spørgsmål og måske i sidste ende komme til at stå med nøglen til dit drømmehjem.

God boligjagt!

Vores vision

Vi samler samtlige nybyggerier i Danmark, giver et overskueligt og gennemsigtigt overblik samt forbinder potentielle købere/lejere direkte med bygherrer og ejendomsmæglere.

Hvem står bag Nybygget?

Troels Bødker Feodor Nielsen

Troels har en baggrund som Head of Digital Marketing og senest CMO i en række internationale softwarestartups, hvor fællesnævneren har været digitalisering af nichemarkeder. Troels har i en længere årrække opbygget og drevet førende internationale online communities. Troels har fulgt markedet for nybyggeri på nært hold og har en passion for arkitektur og byudvikling.

Rasmus Brohl

Rasmus har i godt 12 år beskæftiget sig både med projektering af nybyggerier samt udlejning af private boliger, internationalt og nationalt. Rasmus har siden 2009 siddet som direktør i et housingselskab, hvis formål er at rådgive ejendomsinvestorer samt privatpersoner til bedre optimering og udlejning af ejendomsporteføljer. Dertil har Rasmus udviklet services og rådgivningsplatforme inden for lejeret.

Scroll Up