Advice Ejendomsadministration

Byggeaktiviteten i Danmark er på et meget højt niveau og markedet er attraktivt for såvel bygherrer som købere. Nybyggerier giver ofte mulighed for at bo i nye populære områder og interessen er stor. Men vi har selv oplevet hvor uigennemsigtigt markedet for projektboliger er og gør nu noget ved det.

Vi tænker digitalt og i hvordan software og online løsninger kan give nye muligheder. Med Nybygget.dk vil vi hjælpe slutbrugere (købere/lejere) til på en overskuelig måde, at vælge det helt rigtige projekt. Derudover bestræber vi os på at fortælle historierne om byggerierne og bydelene samt holde potentielle købere/lejere opdateret. På den anden side af markedspladsen får bygherrer og projektmæglere en unik mulighed for eksponering af deres projekter.

Vores vision

Vi samler samtlige nybyggerier i Danmark, giver et overskueligt og gennemsigtigt overblik samt forbinder potentielle købere/lejere direkte med bygherrer og ejendomsmæglere.

Hvem står bag Nybygget.dk?

Troels Bødker Feodor Nielsen

Troels har en baggrund som Head of Digital Marketing og senest CMO i en række internationale softwarestartups og har i en længere årrække opbygget og drevet en førende international online portal og community indenfor skisport. Troels har fulgt markedet for nybyggeri på nært hold og har en passion for arkitektur og byudvikling.

Rasmus Brohl

Rasmus har i godt 12 år beskæftiget sig både med projektering af nybyggerier samt udlejning af private boliger, internationalt og nationalt. Rasmus har siden 2009 siddet som direktør i et Housingselskab, hvis formål er, at rådgive ejendomsinvestorer samt privatpersoner til bedre optimering og udlejning af ejendomsporteføljer. Dertil har Rasmus udviklet services og rådgivningsplatforme inden for lejeret.

Scroll Up