Gloove

Om os

Vores vision er, at samle de mest attraktive nybyggerier i Danmark, give et overskueligt og gennemsigtigt overblik samt tilbyde potentielle købere en direkte adgang til bygherrer og ejendomsmæglere.

Markedet for projektbyggerier og nyopførte boliger er attraktivt for både bygherrer og købere. Danmark har et spektakulært ejendomsmarked inden for nybyggerier og er kun med årene blevet mere eftertragtet for både privatpersoner samt danske og udenlandske ejendomsinvestorer. Fordelene ved køb af projektbyggerier er mange og interessen er stor. Nybygget vil hjælpe slutbrugere (købere) på en overskuelig måde, at vælge det helt rigtige projekt. Derudover bestræber nybbyget.dk sig på, at levere relevant indhold på boligerne, holde potentielle købere opdateret samt ikke mindst, at give bygherrer nem og bred eksponering af deres projekter.

Hvem står bag Nybygget.dk?

Rasmus Brohl

Rasmus har i godt 12 år beskæftiget sig både med projektering af nybyggerier samt udlejning af private boliger, internationalt og nationalt. Rasmus har siden 2009 siddet som direktør i et Housingselskab, hvis formål er, at rådgive ejendomsinvestorer samt privatpersoner til bedre optimering og udlejning af ejendomsporteføljer. Dertil har Rasmus udviklet services og rådgivningsplatforme inden for lejeret.

Troels Bødker Feodor Nielsen

Troels har en baggrund som Head of Digital Marketing og senest CMO i en række internationale softwarestartups og har i en længere årrække opbygget og drevet en førende international online portal og community indenfor skisport. Troels har fulgt markedet for nybyggeri på nært hold og har en passion for arkitektur og byudvikling.