Ungdomsbolig.nu
AC Meyers Vænge A C Meyers Vænge AC Meyers Vænge

A. C. Meyers Vænge

· Under opførelse

Beskrivelse

Spændende campusmiljø med boliger og erhverv

Sammen med Entasis Arkitekter arbejder MTHøjgaard og KAB på at udvikle området mellem Sydhavnsgade, Scandiagade, Teglholmsgade og A.C. Meyers Vænge. Formålet er at skabe et nyt kvarter, som vil tilføre liv og intensitet til området.

Der bliver opført nye og moderne boliger med både rækkehuse og ungdoms- og studieboliger. Derudover opføres mindre butikker, caféer og beboerlokaler i erhvervsbebyggelsens stueetage, og på denne måde skabes et attraktivt byliv centreret ved områdets pladser og mindre byrum tæt på Aalborg Universitet København.

Byliv

Tankerne bag bebyggelsesplanen tager sit udgangspunkt i “Metropol for mennesker”, hvor målet er, at København skal være verdens bedste by at leve i. København skal være en bæredygtig by med byrum, der inviterer til et mangfoldigt og unikt byliv.

God infrastruktur

Der er nem adgang til og fra motorvejsnettet, Københavns Lufthavn og det sydlige Sverige via Øresundsbroen, og man kommer hurtigt til og fra Københavns centrum med bil eller S-tog. Infrastrukturen vil med tiden blive endnu bedre, da der også vil blive etableret Metro i Sydhavnen.

Kort

A. C. Meyers Vænge 13C, 2450 København SV, Denmark

5 kommentarer

 • Kasper Andersen
  8 måneder siden

  Kære Nybygget,
  Jeg har kigget i en lang periode på den nævnte A. C. Meyers Vænge grund, men ingangsættelsen af byggeriet virker at helt stille. Det er på trods af, at planer er godkendt og blevet nævnt at være færdigt i 2017. Hvorfor er byggeriet ikke sat igang? Vil det blive gennemført i nær fremtid?

  • Troels - Nybygget.dk
   8 måneder siden

   Hej Kasper

   Vi har desværre ikke en update fra byggeriet, men det er korrekt der ser ud til at ligge stille pt. Nedrivningen er overstået og grunden er klargjort.

 • Anne
  5 måneder siden

  Hej nybyggeri.

  Hvornår er deadline for, hvornår i er færdige med at banke pæle i?
  Hilsen en beboer med nattevagter..

 • Zak
  3 måneder siden

  Er byggeriet kommet I gang? hvis ja, hvor kan man faa mere information vedrorende koeb?

  • Troels - Nybygget.dk
   3 måneder siden

   Hej Zak,

   Byggeriet er i gang, men vi er desværre ikke bekendt med flere konkrete oplysninger omkring salg endnu. Jeg vil anbefale dig at tage direkte fat i MT Højgaard på det nuværende stadie.

Skriv en kommentar

Indflytning

Yderligere information

 • Real Mælgerne