A Place to Esbjerg
A Place to Esbjerg
A Place to Esbjerg
A Place to Esbjerg
A Place to Esbjerg
A Place to Esbjerg
A Place to Esbjerg
A Place to Esbjerg
A Place to Esbjerg

A Place To Esbjerg

Esbjerg
Erhverv / Lejeboliger · Under opførelse
Fra 3.500 kr pr. md.

Beskrivelse

I Esbjerg opføres 418 boliger, herunder 308 lejligheder og 110 hotellejligheder, i et projekt ved navn A Place To Esbjerg (tidligere Esbjerg Towers), tegnet af Bjarke Ingels Group og med både Esbjerg Kommune og Heimstaden bag.

Placeringen af boligerne sikrer let adgang til offentlig transport, mens uddannelsesinstitutioner ligger inden for både cykel- og gåafstand.

Spektakulært nybyggeri i Esbjerg

Tre højhuse på henholdsvis 57, 35 og 23 meter bliver en del af det spektakulære byggeri, som rejser sig på Tovværket i Esbjerg. De tre tårne i A Place To Esbjerg kommer til at indeholde flere hundrede boliger i varierende størrelser. Beboere i det højeste af de tre tårne får en 360 graders udsigt over byen, havnen, Vadehavet, Ho Bugt med Skallingen og Vesterhavet samt Esbjergs fodboldstadion.

Hvert tårn i A Place To Esbjerg bliver opført omkring en sekstenkantet klimaskærm, der går lige op og ned og har en kerne med elevatorer og trappe i midten og en rund gang med indgang til boligerne. Det karakteristiske ydre kommer fra altanerne i stål, der drejer sig om huset for hver etage. Mens forskydningerne i etagerne visuelt giver variation i facaden, tager de samtidig pusten af vinden, så beboerne kan opholde sig på altanerne.

Opført med fokus på fællesskab

Mellem de tre tårne i A Place To Esbjerg bliver der skabt et grønt, rekreativt område, som indbyder til fællesskab, der er et af fokuspunkterne for den internationalt anerkendte arkitektgruppe, BIG.

Skriv en kommentar

Indflytning fra

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up