åbykollegiet åbyhøj
åbykollegiet åbyhøj

Åbykollegiet

Aarhus · Åbyen
Ungdomsboliger · Færdig
Fra 2.900 kr pr. md.

Beskrivelse

Åbykollegiet består af i alt 202 kollegieværelser, hvor 177 vil være et-rums, mens de resterende 25 kommer med to rum. Lejlighederne i stueetagen har egen terrasse, mens de indvendig er opført i ekstra højde for at få plads til hems. Hver bolig har eget tekøkken med kogeplade, minikøleskab og lille bordplade – hvis man agter at bevæge sig ud i større gastronomiske værker kan man benytte kollegiets fællesfaciliteter.

Åbykollegiet kommer med moderne fællesfaciliteter, der indebærer køkken, motionsrum og vaskeri. Køkkenet er ment som det indendørs mødested for kollegiets beboere, hvor der udendørs eksisterer, tre af slagsen; hver enkelt af de seks etagers altan, hvor enkelte etager har to, så der i alt er ti altaner til byggeriet. Herudover er der en fælles tagterrasse, hvor man kan nyde solbeskinnede dage med ens naboer og/eller gæster. Ydermere får kollegiet også et sydvendt gårdrum, hvorfra der er udgang til fra køkkenet, hvilket skal give fælleskøkkenet og det udendørs fællesareal en synergi, der skal få beboerne væk af værelserne og ud i til fællesskabet.

Kollegiet er med til at skabe en varieret og mangfoldig beboersammensætning til byområdet Åbyhøj, hvor der er en stor mængde nybyggerier, hvoraf flere allerede står færdig, mens der også er nogle, der stadig er på tegnebrættet. Byen har samtidig et stort, rekreative område som med fordel kan benyttes af beboerne.

Kollegiet er fuldstændig røgfrit og det er hverken tilladt at ryge på værelserne eller fællesarealerne.

Lignende byggerier (10)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up