Ådalen Trekroner
Ådalen trekroner roskilde

Ådalen

Trekroner
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Rækkehusene er indrettet, så du føler dig hjemme, uanset om det er mandag morgen eller lørdag aften. Rækkehusene er fulde af funktionalitet – her er masser af store ideer og mange behov. Et moderne og enkelt formsprog samt funktionel æstetik.

Med de rene linjer og naturlige materialer får du et stilrent udtryk. Det skaber ro i bevistheden om, at din investering bringer værdi i nuet og mange år frem.

Rækkehusene ligger med udsigt over Himmelev Bæk og er omkranset af grønne arealer. Området indeholder store landskabelige kvaliteter, men er alligevel kun en kort cykeltur fra bylivet i Roskilde.

Naturrigt område i Trekroner

Ådalen ligger i Trekroner i et smukt og let kuperet terræn med små skovbælter. Et sweet spot til leg og solskinsstunder for alle aldre.

Placeringen i Trekoner ved Roskilde er ideel til at få flow i familielivet.
Her er let adgang til institutioner, skoler, byliv, kulturliv og oplevelser i det fri. Med et rækkehus i Trekroner får du det bedste fra land og by. Her er muligheden for at møde heste, får og køer på græs, når du løber om morgenen eller går aftentur. Men du kan også vælge at cykle ind til Roskilde der har et rigt kulturliv for børn, unge og ældre. Derudover ligger rækkehusene ganske tæt på Roskilde Universitet.

 

Lignende byggerier (6)

Én kommentar

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up