Happy Helper
Accoyahuset facade
Accoyahuset køkken/alrum
Accoyahuset køkken

Accoyahuset

København · Sydhavnen
Lejeboliger · Færdig
Fra 8.200 kr pr. md.

Beskrivelse

I Københavns Sydhavn finder vi Accoyahuset. En arkitektonisk ambitiøs ejendom, hvori 40 ungdomsvenlige boliger er opført. Boligerne er 38-45 kvm store, indeholder alle 1 værelse og har en imponerende loftshøjde på 3 meter. 4 af boligerne er opført handicapvenlige.

Samtlige boliger i Accoyahuset er opført med enten egen terrasse eller altan, på generøse 5,8-6,8 kvm. I kælderen er der pulterum til hver af boligerne, samt cykelparkering.

Adgangen til Accoyahuset sker via svalegange, på samtlige af byggeriets 4 etager. På terræn er der anlagt 43 cykelparkeringspladser, 4 pakeringspladser til biler, samt én handicapparkeringsplads.

Ungdommelige kvalitetsboliger

Boligerne i Accoyahuset er opført udelukkende i kvalitetsmaterialer. Køkkenet og skabsinventaret kommer fra Svane. På badeværelset er der indlagt gulvvarme, samt egen vaskesølje med vaskemaskine og tørretumbler.

Alle boligerne er desuden ekstra lydisoleret, hvilket sikrer minimal støjgene i ejendommen.

Detaljerig bygning

Accoyahuset er bygget som betonbygning, hvor en rustik træbeklædning indtager den visuelle hovedrolle. Lamellernes konstruktion, der veksler mellem lodrette og vandrette retninger, sikrer en afballanceret og passende variation i bygningens facade.

Træet der er anvendt, er accoya-råtræ – Deraf navnet til ejendommen. En træsort der især er velegnet til facadebeklædning og udendørs brug, qua af sin forholdvise vedligeholdelsefrihed. Accoyahusets talrige detaljer sikrede byggeriet prisen for bedste bolig design ved Build Awards 2018.

Accoyahusets omgivelser

Accoyahusets beliggenhed i den Københavnske Sydhavn, betyder at man her er godt forbundet med det øvrige København. Afstanden til den spirende Carlsberg By er på 600 meter, mens Rådhuspladsen er godt 3 kilometer væk.

De infrastrukturelle forhold fejler intet. S-toget afgår fra Sydhavn St. 550 meter væk, mens buslinjer afgår fra Tranehavegård, mindre end 100 meter væk.

Lignende byggerier (93)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelkælder
Depotrum

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Antal enheder
  • Samlet areal
Scroll Up