Sales Styling
Æggepakkeriet Aarhus

Æggepakkeriet

Aarhus
Ejerboliger · Under opførelse

Beskrivelse

Æggepakkeriet er det første boligbyggeri i området omkring Godsbanearealerne i det centrale Aarhus. Byggeriet består af 148 attraktive ejerlejligheder, mens en del af projektet er forbeholdt kontorer og detail. Boligerne i Æggepakkeriet er fordelt på tre separate bebyggelser; Hjørnehuset, Det Lange Hus og Det Høje Hus, og varierer i størrelsen fra 47-132 kvm. Den store variation i størrelser tilgodeser tilflyttere af stor forskellig, med plads til både enlige, par og større familier. Boligerne er opført med 1-5 værelser. Samtlige boliger er udsyret med altaner, mens den fælles tagterrasse på Det Lange Hus indbyder til fællesskab under åben himmel. I kælderarealerne etableres cykelparkering og depotrum til de enkelte lejligheder. Æggepakkeriet forventes klar til indflytning i starten af 2020.

Moderne byggeri i traditionelle omgivelser

De enkelte bebyggelser i Æggepakkeriet er opført med respekt for de eksisterende omgivelser ved Godsbanen. Den trefoldige opdeling af projektet skaber luft i bybilledet, og har muliggjort inddragelsen af det gamle æggepakkeris bygning som integreret del af det samlede byggeri. Særligt Det Høje Hus vil med sine 13 etagers rå udtryk udgøre en markant tilføjelse til den Aarhusianske skyline. Indvendigt i boligerne er nuancer hovedsageligt lyse, mens store vinduespartier sikrer indfaldet af naturligt lys, og skaber liv i de praktisk indrettede rum.

Centralt i Århus

I området ved Godsbanen er der noget for enhver smag. En række åbne værksteder i lokalområdet lader dig udfolde din kreativitet, mens en række spændende kulturinstitutioner præger bybilledet. Særligt ARoS Aarhus Kunstmuseum udgør i den sammenhæng et yndet besøgsmål for både beboere og besøgende året rundt.

Flere dagligvarebutikker i området gør hverdagen nem for beboerne i Æggepakkeriet, den nærmeste; en Lidl Hjørnehusets stueetage. Det inderste Aarhus med alle dets muligheder, kan desuden nås på få minutter til fods eller på cykel, og udbyder et væld af spisesteder, cafeer og shoppingmuligheder. Den nye letbane og et effektivt netværk af buslinjer, sikrer transporten rundt i byen, mens de hyppige togafgange fra Århus Hovedbanegård faciliterer transporten rundt i resten af landet.

Lignende byggerier (25)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelkælder
Depotrum
Elevator
Fælles tagterrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
  • Facebook
Scroll Up