Akacielunden

Akacielunden

Roskilde · Trekroner
Ejerboliger · Færdig
Fra 3.200.000 kr

Beskrivelse

I det centrale Trekroner finder man Akacielunden som ét af mange nybyggerier i området. Byggeriet består af 34 lyse og rummelige lejligheder fordelt på 6 etager, og indgår i udviklingen af området omkring Trekroner Station. Boligerne er opført som tre-fireværelses lejligheder varierende i størrelser fra 111-145 kvm. I byggeriets kælder finder man depot- og teknikrum samt cykelkælder, mens samtlige lejligheder er gennemlyste med adgang til private altaner. Bebyggelsens stueplan er forbeholdt butikker.

Boliger og butikker

Butiksarealerne i stueetagen udgør 1.600 kvm af det samlede byggeri, og fungerer på mange måder som en forlængelse af det eksisterende butiksliv i og omkring Trekroner Center. Butikkerne er alle af høj kvalitet, og byder med store, åbne vinduespartier kunderne indenfor de fleste af ugens dage. Byggeriet er, ligesom de omkringliggende projekter, tegnet af arkitekt Utzon, resulterende i en mærkbar arkitektonisk synergi dem imellem.

En bydel under udvikling

Trekroner har de senere år gennemgået en rivende udvikling. Nybyggerier skyder op til højre og venstre, og baner vejen for boliger, erhverv og uddannelsesinstitutioner. Området har efterhånden rigeligt at byde på, og med kort afstand til Roskildes indre by kan selv den kræsne beboer få opfyldt diverse behov. Trekroner station, som på gåben kan nås indenfor fem minutter, baner vejen til resten af Sjælland. Eksempelvis kan turen til Københavns Hovedbanegård klares på ca. 25 minutter.

Lignende byggerier (11)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelkælder
Depotrum
Udendørs parkering

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Energimærke
Scroll Up