Ungdomsbolig.nu
amager strandvej 58

Amager Strandvej 58

Lejeboliger · Ikke startet

Beskrivelse

Gefion Group har erhvervet en udviklingsejendom på Amager Strandvej tæt på Amager Strandpark, hvor der er ca. 40.500 kvm med mulighed for boligopførsel. Man regner med at kunne opføre 67 boliger. Gefion Group har udviklet på projektet i godt 2,5 år i samarbejde med de omkringliggende grundejere. Oprindeligt købte Gefion Group Amager Strandvej 58, men senere har Gefion Group købt naboarealerne af henholdsvis De Forenede Ejendomsselskaber og Dansk Merchant Capital og råder derfor nu samlet over byggeret til 40.500 kvm. Det er det hidtil største, som Gefion Group har arbejdet med.

Gefion Group har ifbm. købet af ejendommen deltaget i Københavns Kommunes lokalplanarbejde for området, der var færdig i foråret 2017.
– Vi ønsker at skabe et attraktivt, grønt bykvarter med blandet bebyggelse, hvor bygningerne varierer i størrelser med små, intime byrum og grønne kiler, som skaber miljø og mulighed for mennesker at mødes, siger Gefion Groups udviklingsdirektør, Henrik Nissen, om udførelsen af lokalplanen.

Gefion Group er markedsleder i Danmark inden for konvertering af tidligere erhvervsejendomme til boliger og udvikler desuden en række nybyggerier. Selskabet omsatte i 2016 for 211 millioner kroner med et overskud før skat på 67,3 millioner kroner. Gefion inviterer interesserede investorer til at blive medejere af boligejendommen. De estimerer en forrentning på 9% over en 10-årig investeringshorisont. Man skal som minimum lægge 750.000 i enten frie midler, selskabsmidler eller pensionsmidler.

Familieboliger på Amager Strandvej

Til taglejlighederne hører der tagterrasser, og til stuelejlighederne er der haver eller terrasser. Bygningen lukker sig om et grønt, fælles gårdrum. Der etableres elevator i alle opgange, og hver etage i alle opgange får affaldsskakt tilkoblet mobilsug. Der bliver 49 forskellige typer fordelt på de i alt 67 boliger, og derfor tages der i projekteringsfasen individuelt stilling til el, ventilation og afløb i hver type bolig.

Stranden er lige uden for døren, og både centrum af København og lufthavnen kan nås på under 10 minutter. Området byder endvidere på flere restauranter, shopping og sportslige aktiviteter. Derudover ligger Øresund Metrostation ganske få minutter fra boligerne.

Projektet er delt i seks etaper, størstedelen med Tegnestuen Vandkunsten som arkitekt. Hele projektet ventes afsluttet i 2020.

Hvordan får man fat i en bolig?

Det er endnu ikke muligt at købe en bolig i byggeriet. Du kan dog fra Gefions hjemmeside investere penge i projektet – angiveligt med et afkast på 9% over 10 år.

 

Kort

Amager Strandvej 58, 2300 København, Danmark

Lignende byggerier (1)

Skriv en kommentar

Indflytning
Værelser

Yderligere information

  • Antal lejligheder/lejemål: 67
  • Ingeniør: LB Consults
  • Totalentrepreneur: Q-Construction
  • Bygherre: Gefion Group A/S
  • Arkitekt: Vandkunsten
  • Real Mælgerne