Natur-Energi
Amagerstrandvej 58
Amagerstrandvej 58
Amagerstrandvej 58
Amagerstrandvej 58
amager strandvej 58

Amager Strandvej 58

København · Amager Strand
Ejerboliger · Ikke startet

Beskrivelse

Gefion Group har erhvervet en udviklingsejendom på Amager Strandvej tæt på Amager Strandpark, hvor der er ca. 40.500 kvm med mulighed for boligopførsel. Oprindeligt købte Gefion Group Amager Strandvej 58, men senere har Gefion Group købt naboarealerne af henholdsvis De Forenede Ejendomsselskaber og Dansk Merchant Capital og råder derfor nu samlet over byggeret til 40.500 kvm. Det er det hidtil største, som Gefion Group har arbejdet med.

Gefion Group har ifm. købet af ejendommen deltaget i Københavns Kommunes lokalplanarbejde for området, der var færdig i foråret 2017.

– Vi ønsker at skabe et attraktivt, grønt bykvarter med blandet bebyggelse, hvor bygningerne varierer i størrelser med små, intime byrum og grønne kiler, som skaber miljø og mulighed for mennesker at mødes, siger Gefion Groups udviklingsdirektør, Henrik Nissen, om udførelsen af lokalplanen.

Familieboliger på Amager Strandvej

Til taglejlighederne hører der tagterrasser, og til stuelejlighederne er der haver eller terrasser. Bygningen lukker sig om et grønt, fælles gårdrum. Der etableres elevator i alle opgange, og hver etage i alle opgange får affaldsskakt tilkoblet mobilsug. Der bliver 49 forskellige typer fordelt på de i alt 67 boliger, og derfor tages der i projekteringsfasen individuelt stilling til el, ventilation og afløb i hver type bolig.

Vinduer, altaner og karnapper udføres udvendigt med rå aluminium og tilfører på den måde luftige elementer i facadeudtrykket. Således får bebyggelsen en samlet karaktérfuld fremtoning. De øverste boliger har tagterrasser med træbelægning og stuelejlighederne har haver og terrasser.

Moderne familieboliger i det populære Amager Strand-område

De arkitekttegnede boliger komplimenterer omgivelsernes farver og udtryk, og etagespring i bygningen gør bebyggelsen både levende og imødekommende, ligesom altanerne har skiftende fremtoning og størrelse afhængig af placering.

Stranden er lige uden for døren, og både centrum af København og lufthavnen kan nås på under 10 minutter. Området byder endvidere på flere restauranter, shopping og sportslige aktiviteter. Derudover ligger Øresund Metrostation ganske få minutter fra boligerne.

I efterårs- og vintermånederne er Amager Strandpark et lige så populært udflugtsmål for lokale Amar’kanere og byens øvrige naturelskere. Selvom anlægget er kunstigt frembragt er det som om det altid har været en del af kyststrækningen på Amager, alt er lavet i pagt med naturen og områdets øvrige karakter.

Projektet er delt i seks etaper, størstedelen med Tegnestuen Vandkunsten som arkitekt. Hele projektet ventes afsluttet i 2020.

Kort

Lignende byggerier (22)

Skriv en kommentar

Indflytning
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Byggestart
  • Antal lejemål
  • eBoligadvokat
Scroll Up