Amager Strandvej 58
Amager Strandvej 58
Amager Strandvej 58
Amager Strandvej 58
Amager Strandvej 58
Amager Strandvej 58
Amager Strandvej 58 soveværelse

Amager Strandvej 58

København · Amager Strand
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 3.195.000 kr
Åbent hus søndag kl 12:30-13:30

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Beskrivelse

Gefions byggeri på Amager Strandvej 58 udgør en unik tilføjelse til den livlige byudvikling i området omkring Amager Strand. Byggeriet tæller i alt 69 ejerboliger i størrelser fra 53-146 kvm med fantastisk beliggenhed tæt på mange af områdets tilbud. Boligerne er opført med 2-5 værelser og tilgodeser således både eneboende, par og større familier. Med til byggeriet hører mulighed for parkeringsplads. Priser starter fra 3.195.000 kr.

Familieboliger på Amager Strandvej

Til taglejlighederne hører der tagterrasser, og til stuelejlighederne er der haver eller terrasser. Bygningen lukker sig om et grønt, fælles gårdrum. Der etableres elevator i alle opgange, og hver etage i alle opgange får affaldsskakt tilkoblet mobilsug. Der bliver 49 forskellige typer fordelt på de i alt 69 boliger, og derfor tages der i projekteringsfasen individuelt stilling til el, ventilation og afløb i hver type bolig. Vinduer, altaner og karnapper udføres udvendigt med rå aluminium og tilfører på den måde luftige elementer til facadeudtrykket. Således får bebyggelsen en samlet karaktérfuld fremtoning.

Moderne familieboliger i det populære Amager Strand-område

De arkitekttegnede boliger komplimenterer omgivelsernes farver og udtryk, og etagespring i bygningen gør bebyggelsen både levende og imødekommende, ligesom altanerne har skiftende fremtoning og størrelse afhængig af placering. Stranden er lige uden for døren, og både centrum af København og lufthavnen kan nås på under 10 minutter. Området byder endvidere på flere restauranter, shopping og sportslige aktiviteter. Derudover ligger Øresund Metrostation ganske få minutter fra boligerne. I efterårs- og vintermånederne er Amager Strandpark et lige så populært udflugtsmål for lokale Amar’kanere og byens øvrige naturelskere. Selvom anlægget er kunstigt frembragt er det som om det altid har været en del af kyststrækningen på Amager, alt er lavet i pagt med naturen og områdets øvrige karakter. Projektet er delt i seks etaper, størstedelen med Tegnestuen Vandkunsten som arkitekt. Det samlede projekt ventes afsluttet i 2020.

Kontakt

Gefion Group

70 23 20 20

Gefion Group er specialiseret i udvikling af boligejendomme i Storkøbenhavn. Ved hjælp af vores store netværk og samarbejdspartnere finder vi unikke ejendomme og byggegrunde, som vi projektudvikler. Beliggenheden går vi aldrig på kompromis med, og når det gælder indretningen af..

Lignende byggerier (21)

Skriv en kommentar

Amager Strandvej 58 København · Amager Strand
Interesseret i en bolig?

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelskur
Depotrum
Elevator
Have
Parkeringskælder
Tagterrasse
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Energimærke
  • Website
Scroll Up