Artillerigården
Artilleri-gården
Artilleri-gården
Artilleri-gården
Artilleri-gården

Artillerigården

København · Islands Brygge
Lejeboliger · Færdig
Alt udlejet

Beskrivelse

Artillerigården er en boligejendom som rummer 104 lejligheder. Alle lejligheder har vestvendte altaner eller terrasser, hvorfra der er udsigt over havnen. Hvis du vender dig mod øst, er der udsigt over Amager Fælled.

 

BELIGGENHEDEN

Artillerigården ligger på Bryggen lige ved Amager Fælled på siden ind mod København. Beliggenheden giver dig både liv og fred. Caféer, restauranter, shoppingmuligheder og offentlig transport er alle ting der ligger i nærheden. På modsatte side får du 2.000 hektar fredet jord i Amager Fælled, hvor du kan afstresse og få fred fra den travle hverdag.

 

LEJLIGHEDERNE

I Artillerigården er opført 104 lejligheder med over 25 forskellige lejlighedstyper. Lejlighederne fås fra 2 til 4 værelser og med størrelser fra 76 til 123 m2. I lejlighedskomplekset findes lejlighederne i en højde på helt op til 9. sal, hvorfra udsigten over Amager Fælled og Sydhavnen er fantastisk.

 

ARKITEKTUREN

Arkitekturen i Artillerigården afspejles af forholdet mellem vand, by og natur. Bygningen er derfor udformet med svage modsatrettede knæk og varieret bygningshøjde.

I stueetagen er der arbejdet med en høj detaljeringsgrad i form af f.eks. recesser i murværket, som skaber en kolonnade virkning i gadeplan. I den høje ende af bygningen trækkes facademotivet med op til gavlen i form af tilbageliggende altaner mod sydvest, som markerer bygningens afslutning mod havnevigen.

Byggeriet er opført i lyse mursten, hvorfor bygningen fra Amager Fælled vil opleves som en stor, lys klippe landskabet. Bygningen reflekterer lyset fra morgensolens røde skær, til et hvidligt skær ved eftermiddagstid.

Download materiale

Lignende byggerier (3)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up