Askholm
Askholm
Askholm kanal
Askholm facade

Askholm

København · Sydhavnen
Lejeboliger · Færdig

Beskrivelse

På den yderste del af Sluseholmen finder man Askholm. Byggeriet består af i alt 69 lejeboliger på henholdsvis 2, 3 og 4 værelser, samt en række fælleslokaler og et ejendomskontor. Lejlighederne er opført i varierende størrelser fra 72-111 kvm og kendetegnes af praktisk indretning og effektivt lysindfald. I byggeriets stueetage finder man en daginstitution for Københavns Kommune.

Varierende arkitektur

Askholm består af syv forskellige huse, omsluttende et større gårdrum. De varierende facader giver byggeriet et markant udtryk mens karréstrukturen trækker tråde til de mere traditionelle, københavnske byggerier. Størstedelen af boligerne er udstyret med altan, mens nogle har karnapper. Herfra kan du nyde udsigten over Teglværksløbet og de omkringliggende områder.

Attraktivt område

Sluseholmen er en af de områder i København, hvor projektbyggeriet blomstrer i allerhøjeste grad. Flere byggerier er skudt op gennem de senere år, og flere er på vej. Fra Sluseholmen er man tæt på flere grønne områder på Sydhavnstippen og det vestlige Amager. Her er der højt til himlen og plads til både motion og afslapning. Med bus og på cykel kan det centrale København med alle dets muligheder, hurtigt nås.

Lignende byggerier (90)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Depotrum
Elevator

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up