Sales Styling
Asters Rækkerne Grønttorvet Valby

Asters Rækkerne

Valby · Grønttorvet
Almene boliger · Under opførelse
Fra 7.539 kr pr. md.

Beskrivelse

På det historiske Grønttorv i Valby, opfører de to boligorganisationer; Boligselskabet AKB København og Samvirkende boligselskaber, 49 rækkehuse. Rækkehusene opføres i alt fra 1-3 plan, fordelt på mellem 88-115 m2.

De 49 huse fordeles på i alt to afdelinger. I AKB-afdelingen bliver der opført 24 rækkehuse, hvor de resterende 25 rækkehuse, opføres i Samvirkende Boligselskabers afdeling.

Moderne rækkehuse

Rækkehusene er opført i et moderne modulbyggeri. Facaderne på rækkehusene er beklædt med træ, mens taget er af rødt tegl. Rækkehusenes planløsninger er præget af idéen om at skabe storrumsboliger, hvor den enkelte tilflytter har mulighed for enten at nyde de rumlige omgivelser, eller selv etablere alternative planløsninger, gennem tilføjelse af skillevægge.

Energieffektiviteten i boligerne er helt i top. Rækkehusene er opført efter de seneste energihensyn, der resulterer i lavere udgifter til vand, varme og el.

Adgangen til og fra Grønttorvet

Fra Grønttorvet har beboerne nem adgang til alt. Inde for kort afstand er der tilgængelighed til daginstitutioner, skole, indkøb og ikke mindst s-toget, der afgår det meste af døgnet fra Ny Ellebjerg St. Herfra vil der i fremtiden desuden afgå Metro.

Cykellisten er godt forbundet med København og Frederiksberg, der på kort tid nås. Bilisten kan nemt tilgå det Københavnske motorvejsnet, fra den nærtliggende tilkørsel ved Folehaven.

2 kommentarer

 • my-mariebork@hotmail.com
  2 måneder siden

  Hej
  Hvordan kan man blive skrevet op til disse?

  Mvh. 🙂

  • Troels - Nybygget.dk
   2 måneder siden

   Hej My,

   Du skal have fat i KAB, da de står for udlejningen.

   Mvh Troels – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser

Faciliteter

Cykelskur
Have

Yderligere information

 • Bygherre
 • Antal enheder
 • Energimærke
 • Website
Scroll Up