Astrantia Hus
Astrantia Hus udefra
Astrantia Hus
Astrantia Hus Væksthus

Astrantia Hus

Valby · Grønttorvet
Ejerboliger · Delvist færdig
Fra 2.395.000 kr

Beskrivelse

Astrantia Hus er endnu et spændende byggeri i Valbys grønne bydel Grønttorvet. Her findes i alt 122 ejerboliger fordelt på såvel lejligheder som rækkehuse. Astrantia Hus har fokus på “forførende arkitektur” og grønne løsninger og passer dermed perfekt ind i bydelen Grønttorvets grønne visioner. Der er solceller på taget, affaldssortering, grønne tage som aflaster kloakkerne samt væksthuse.

Astrantia Hus har opnået energimærket A2020. Selve husene er bygget i klassiske mursten. Variationen i murstenene gør at den fremstår meget smuk og harmonisk. Astrantia Hus er et meget aktivt område, og du kan også få jord under neglene i et af væksthusene.

Som beboer i Astrantia Hus bor du centralt i København. Der er ikke langt til den nærmeste station, eller busstoppested. Der finder også både restauranter og supermarkeder i nærheden, så man nemt kan købe ind.

Astrantia Hus er delt op i forskellige afdelinger, alt efter hvilken side lejlighederne ligger på. Planen er også, at der skal komme 12 rækkehuse på et senere tidspunkt.

Parklejligheder

Parklejlighederne ligger lige ved siden af parken. Her er der 33 flotte lejligheder med hver 3-4 værelser, der passer ind i Grønttorvets grønne image. Man får en dejlig altan og store vinduer, der lukker en masse lys ind i boligen. Der er højt til loftet og lejlighederne er bygget med materialer af høj kvalitet.

Byhuslejligheder

Der er 2-4 værelser i de 32 byhuslejligheder, der er fordelt på 4 etager. Lejlighederne har vestvendte altaner, så man kan nyde den dejlige aftensol, hvis man køber én af de øverste lejligheder, får man sin egne private tagterrasse med, hvor der er en god udsigt ud over Grønttorvet og gårdrummet.

Solsidens lejligheder

Solsidens lejligheder er lavet i et tidsløst og funktionelt design. Alle solsidens 45 lejligheder har hver enten en altan eller en terrasse. De fleste vender ud mod det dejlige gårdrum, men nogle få vender også mod nord. Der er 2-4 værelser i hver lejlighed.

Rækkehuse

De 12 rækkehuse har alle en tagterrasse og en lille behagelig baghave, hvor man kan komme lidt væk fra det hektiske København, selvom man er midt i det. Rækkehusene er en god måde at finde idyl i København. Man er tæt på det fælles gårdrum, hvor der også er en legeplads, så det er et ideelt sted at bo for børnefamilier.

Lignende byggerier (2)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelkælder
Depotrum
Elbil ladestander
Elevator
Fælles tagterrasse
Legeplads
Parkeringskælder
Solceller
Tagterrasse
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Energimærke
  • Website
Scroll Up