Happy Helper
avenue huset
avenue huset

Avenue Huset

København · Indre By
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Avenue Huset består af 48 nyopførte københavnerlejligheder med alt, hvad det indebærer – blot med nyere stil. Lejlighederne indrettes med store gennemlyste rum, elevator til døren og moderne rummelige toilet- og badeværelser. Samtidig bevares de smukke karakteristika, som tegner den klassiske københavnerlejlighed med dannebrog-vinduer, plankegulve og højt til loftet.

Flere af boligerne kommer med altan, mens enkelte også har tagterrasse – tre har endda begge.

Lejlighederne minder derfor om New York-lejligheder, hvilket blot bekræfter, at boligerne er særdeles velegnede som storbyboliger.

Bo i det magiske Indre København

Man skal have en hang til det travle storbyliv, hvis man vil passe som beboer i Avenue Huset. Men på trods af travlheden ude foran hoveddøren, byder København og især Indre København på et væld af kulturtilbud. Ønsker man natur kan man gå i Kongens Have, Botanisk Have eller Ørstedsparken. Alt sammen inden for kort gåafstand. Nogle af Københavns flotteste steder.

Herudover kan man drikke en kop kaffe på nogle af Københavns utallige hyggelige caféer, en fadøl på diverse øl- og vinstuer eller spise is, tapas eller andre specialiteter nærmest på hvert gadehjørne. København har det hele. Og det er alt sammen lige udenfor døren fra Avenue Huset.

Samtidig er København blevet kædet sammen af supercykelstier, mens de fleste veje har brede, solide cykelfortog, hvilket skaber et optimale forudsætninger for at bevæge sig rundt på jernhesten til og fra arbejde, venner og fritidsaktiviteter.

Ydermere er metroringen igang med at blive udvidet, hvilket blot forbedrer infrastrukturen i København endnu mere.

Lignende byggerier (4)

2 kommentarer

 • Tine Høyer
  1 år siden

  Hej
  Vi har kigget på disse lejligheder og er især interesseret i lejlighed 36 hvis denne stadig er tilgængelig.

  Vi vil gerne høre yderligere i forhold til diverse detaljer ved et evt køb hvorfor i meget gerne må kontakte os på enten mail el mobil.

  Mobil 26821445.

  På forhånd tak.

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Depotrum
Elevator
Tagterrasse

Yderligere information

 • Ejendomsmægler
 • Antal enheder
 • Website
Scroll Up