bådhusene sønder voldgade
bådhusene sønder voldgade
bådhusene sønder voldgade

Bådhusene

Fredericia
Andelsboliger · Delvist færdig
Fra 615.000 kr

Beskrivelse

Bådhusene er et andelsboligbyggeri, der består af 15 etplansboliger fordelt på tre etager. Grønne omgivelser pryder rammerne for boligbyggeriet i Fredericia, der skal indbyde til et aktivt fællesskab. Her vil især det grønne fællesareal blive et foretrukket værested for beboerne. Alle opgange er forsynet med elevator, og lejlighederne på 1. og 2. sal har altan til den ene side og svalegang på indgangssiden, mens stuelejlighederne har mindre, private terrassehaver med udgang til det fælles grønne område.

Stedet har isærdeleshed en havnestemning, hvilket materialerne også er valgt udfra, hvor maritime materialer som træ, rustent stål og beton udgør facaderne. Ydermere medfører promenaderne en hyggelig atmosfærer til nærområdet.

Robust andelsboligforening

Bådhusenes andelsforening er bygget op efter ny lovgivning, der sikrer en robust andelsforening. Finansieringen er skruet sammen på en måde, som sikrer et solidt fundament under foreningen. Med en andelsforening får man en større tryghed, da man får mulighed for at løse problemer i fællesskab og deler udgifter til forbedringer og vedligeholdelse.

Derudover er det den første stiftede andelsboligforening i Jylland de sidste ti år og den første efter den nye lovgivning om finansiering.

Nybygget område i Fredericia

Som beboer i Sønder Voldgade-kvarteret bliver du en del af livet i Kanalbyen i Fredericia. Her får du smuk arkitektur, masser af luft og en fantastisk udsigt til Lillebæltsbroen. I Sønder Voldgade Kvarteret finder du de to bebyggelser Langebro og Bådhusene, der tilsammen indeholder 232 moderne, arkitekttegnede og funktionelle lejligheder med en beliggenhed og en udsigt, der ikke findes bedre nogle steder i trekantsområdet. Derudover vil der komme et erhvervsbyggeri ved navn Port House, der også vil blive en del af Sønder Voldgade-kvarteret.

Skriv en kommentar

Værelser

Faciliteter

Altaner
Have
Terrasse

Yderligere information

  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up