Båstruphuse Fællesareal Fredensborg
Båstruphuse Facade Fredensborg
Båstruphuse Køkken Fredensborg
Båstruphuse stue fredensborg
Båstruphuse Fredensborg Stue
Båstruphuse Soveværelse Fredensborg
Båstruphuse Fredensborg børneværelse

Båstruphuse

Fredensborg
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 3.325.000 kr

Beskrivelse

I nordsjællandske Fredensborg finder vi Båstruphuse. Her opfører Fredensborg & Omegn Brugsforening 17 townhouses. Her har man valgt at nedrive den eksisterende Brugsenforretning, for så at opføre beboelsesareal på grunden. De første ti huse er opført på Brugsens gamle fundament og etagedække, og vil udgøre byggeriets første etape, der ventes færdig ultimo 2019. Byggeriet af de resterende syv boliger igangsættes medio 2019.

Båstruphuse – Skønne boliger og luftige udendørsarealer

Boligerne i Båstruphuse er lyse og luftige. Store vinduespartier og karnapper sikrer et eminent lysindfald, der underbygges af de lyse egetræsgulve. Materialevalget er stilrent og moderne, og både på boligens første og anden sal er der indlagt gulvvarme. Alle boligerne er opført med rummelige terrasser, beliggende mod den fælles gårdhave. Under ejendommen er der opført en privat parkeringskælder, hvor der er mulighed for at tilkøbe parkeringsplads. Her er der desuden elevator.

Fredensborg – En nordsjællandsk stationsby

Fredensborg er beliggende midt i det naturskønne Nordsjælland. Den centrale beliggenhed i Nordsjælland betyder at afstanden til øvrige nordsjællandske handelsbyer, er helt acceptabel. Man kan således komme til Hillerød, Hørsholm og Helsingør på 20 minutter eller mindre. I sommerhalvåret kan den korte afstand til de lækre strande i Hornbæk nydes. Foregår den daglige færden i og omkring København, så er rejsetiden her blot 30 minutter i bil. Vælger man offenlig trafik til, så er rejsetiden cirka 40 minutter.

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Have
Parkeringskælder
Skurfacilitet

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
Scroll Up