bagsværd have
bagsværd have
bagsværd have
bagsværd have

Bagsværd Have

Bagsværd
Ejerboliger · Færdig
Fra 12.750 kr pr. md.

Beskrivelse

Bagsværd Have er et nyt boligområde i Bagsværd, der består af 84 lejligheder og rækkehuse. Alle boliger kommer med store altan.

Alle lejligheder får enten en altan eller en terrasse i elegant forlængelse af stuen og som vender ud mod det grønne fællesareal. I alle opgange vil der være elevator, der kører helt til kælderen, hvor der er adgang til eget depotrum og mulighed for cykelparkering.

Rækkehusene er ligesom lejlighederne beboelige for både singler, seniorer og børnefamilier. Begge boligtyper er opført i lyse materialer, hvilket skaber en rummelig fornemmelse i boligerne.

Nybyggeri i Storkøbenhavn

Bagsværd er en bydel i Gladsaxe Kommune i Storkøbenhavn og er beliggende ved Bagsværd Sø. Byen har S-togsforbindelse med København, hvor man kan nå til på ca. 10 minutter. Fra byggeriets nærområde kan man både finde skole, børneinstitution samt indkøbsmuligheder inden for en kilometers radius. I nærområdet er der lagt vægt på masser af grønne arealer omkring boligerne, så området fremstår som en attraktiv oase i byen.

2 kommentarer

  • Isabell Andresen
    7 måneder siden

    Hvornår forventes rækkehusene at stå klar? Hvornår kommer der info omkring pris/præcis størrelse/plantegninger for rækkehusene? Og hvordan er det muligt at skrive sig op hertil?

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner

Yderligere information

  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Energimærke
  • Website
Scroll Up