Balle Bygade facade

Balle Bygade

Silkeborg
Ejerboliger · Færdig
Fra 2.295.000 kr

Beskrivelse

På Balle Bygade i det nordlige Silkeborg, bliver der nu udbudt syv funktionelle rækkehuse. Balle-bydelen er én af Silkeborgs absolut mest populære områder blandt børnefamilier, par og ældre. Husene er 124-126 m2 store og indeholder 4 værelser fordelt på to plan. Hvert hus er opført med en lille gårdhave, der ved indflytning er belagt med både græs og anden belægning. Til hvert hus er der desuden opført en carport, hvori der i forlængelse af denne, er opført skurareal.

Balle – Stisystemer og nærmiljø

Balle er en del af Silkeborg Kommune, og er beliggende i den nordlige del af byen. Balle-bydelen byder på næsten alt hvad en husstand måtte begære. Inden for en radius på en kilometer, finder man således skole, institutioner og indkøb. I lokalområdet findes der indtil flere idrætsforeninger, hvor der er tilbud til store som små. Imellem skolerne og fritidsaktiviteter kan man trygt benytte de veletablerede stisystemer, der sørger for at store som små trygt kan færdes i Balle. Afstanden til Silkeborg centrum er cirka 2,5 kilometer væk, hvilket betyder at man på kort tid kan nå byens centrum, hvad end man tilbagelægger turen i bil eller på cykel.

Stærk infrastrukturel forbindelse til det øvrige Jylland

Placeringen midt på Balle Bygade, betyder at ejendommen kun er beliggende 500 meter fra motorvejstilkørselen, der tager bilisten til Aarhus og Herning på mindre end en halv time. Vælger man kollektiv trafik til, så er rejsetiden med regionaltog cirka 40 minutter, til både Herning og Aarhus.

Lignende byggerier (2)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Have
Skurfacilitet
Udendørs parkering

Yderligere information

  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up