Jackie Phillip

Bangården

Sverige · Skåne
Bostadsrätt · Under opførelse
Fra 1.520.000 kr / Fra 3.750 kr pr. md.
Kom til åbent hus

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Beskrivelse

I Stationsstaden, Kävlinge, nord for Malmø, finder vi projektet Bangården. Bangården er opført af BoKlok, og består af i alt 33 rækkehuse i 2 plan, med et areal på 117 m2, fordelt på 5 værelser. Husene er opført i en charmerende byhusstil, med tilhørende have og balkon fra ét af 1. salens soveværelser. Omgivelserne er grønne, og på fællesarealet er der opført skurarealer til alle husene. Rækkehusene sælges som bostadsrätter, og koster mellem 1.520.000 – 1.950.000 DKK (omregnet fra SEK), mens den månedlige boligafgift er fast på 3.750 DKK (omregnet fra SEK). Boligerne ventes indflytningsklare i foråret 2020.

Læs mere om hvad det vil sige at bo i en bostadsrätt her.

Kävlinge – Stationsstaden

Bangården er opført i den nye Kävlinge-bydel, Stationsstaden. Her er tale om en bydel, der er inde i en rivende udvikling. Der er allerede på nuværende tidspunkt opført en ny grundskole, mens lokalplanen varsler supermarkeder, butikker, restaurationer og andet erhverv. Bydelen ventes også at huse kommunens nye rådhus, med tilhørende bibliotek. Stationsstaden er nært placeret ved Kävlinge station, hvorfra Öresundstoget hyppigt afgår. Det betyder at man på 9 minutter kan komme ind til universitetsbyen Lund, mens Malmø C er 20 minutter væk. Rejsetiden til København er cirka tre kvarter, og det samme gælder hvis man vælger at tage bilen.

OBS! Alle beløb angivet i DKK er omregnet fra SEK til kurs 0,72 29-01-2019

Kort

Kontakt

BoKlok

(+46) 020-26 55 65

BoKlok er et boligkoncept udviklet af Skanska og IKEA. Sammen bygger vi bæredygtige boliger til lave priser for alle. Takket været vores kombinerede kompetencer kan vi levere godt design, høj funktionalitet og kvalitet. Vi har medarbejdere i Sverige, Norge, Finland..

Lignende byggerier (9)

Skriv en kommentar

Bangården Sverige · Skåne
Interesseret i en bolig?

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
  • Busybees
Scroll Up