baristarækkerne
baristarækkerne
baristarækkerne
baristarækkerne

Baristarækkerne

Rødovre · IrmaByen
Ejerboliger · Færdig
Fra 4.550.000 kr

Beskrivelse

Baristarækkerne i IrmaByen består af 16 eksklusive rækkehuse med Espelunden som genbo. Her kan du således bo lige på grænsen mellem by og natur. Boligerne er indrettet lyst, let og enkelt i moderne og tidsløs skandinavisk stil. Her er optimale lysindfald med vinduer fra gulv til loft, gennemtænkte og fleksible indretningsmuligheder blandet med gedigne kvalitetsmaterialer.

Baristarækkerne – rækkehuse i moderne skandinavisk stil

Opholdsstuen og køkkenarealet fremstår som en sammenhængende enhed, mens der i stuen er skabt et enestående hjørneparti i glas. Boligerne i Baristarækkerne kommer med vestvendte haver og altaner.

Særligt for både 2- og 3-plans husene er, at første salen er fleksibelt indrettet. Boligen er som udgangspunkt udtænkt med fire soveværelser, men det er også muligt at fjerne enkelte vægge og opnå to meget store værelser, hvis du og familien har behov for det.

Boligen er ligeledes indrettet med to badeværelser. Et i stueplan og et på første sal.

Arkitekturen fremstår afklaret med levende facader i mørkt tegl, der giver plads til ophold og privatliv gennem et enkelt og let forståeligt arkitektonisk formsprog. Teglet giver husene et markant, elegant og samtidigt venligt udtryk. Rækkehusene er udført i materialer, der tåler det daglige slid og forskønnes derved til glæde for husenes beboere og Irmabyboerne generelt.

Ny bydel nær København

IrmaByen er Rødovres nye bydel, som nu bliver opført der, hvor dagligvarekædens gamle hovedkontor lå ved Korsdalsvej.  Spændende og varieret arkitektur og midt i smukke, grønne områder. Kun otte kilometer fra Rådhuspladsen i København og til priser, der er til at betale.

I IrmaByen kommer du tæt på storbyens arbejdspladser og fritidstilbud, og samtidig nyder du godt af det lille samfunds nærhed, tryghed og fællesskab.

Baristarækkerne byder på mange kvaliteter, som vi kender fra de populære rækkehuskvarterer i bl.a. Kartoffelrækkerne med små haver og en fælles stillevej. Boligområdet er andet end et bebygget kvarter. Der er tale om et frirum, hvor beboere har mulighed for at danne venskaber og sociale relationer. Fra boligerne er det muligt at følge med i livet i haverne og på den fælles grønning, der er smukt anlagt mellem de to rækker boliger.

Download materiale

Lignende byggerier (8)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Have
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
Scroll Up