Jackie Phillip
BaseCamp

BaseCamp Skovbrynet

Lyngby
Lejeboliger / Seniorboliger / Ungdomsboliger · Under opførelse

Beskrivelse

BaseCamp Skovbrynet kommer til at bestå af 639 studieboliger, 48 seniorboliger, 69 gæsteboliger og 30 kommunale udlejningsboliger. Hertil kommer et rundt fælleshus på 1.300 kvadratmeter midt i området. Fælleshuset bliver indrettet med hobbyrum, festsal og teknikrum i kælderen. I stueetagen vil der være café, vaskeri og gaming room, mens førstesalen kommer til at rumme bibliotek og fitness.

Bebyggelsen opføres med bærende konstruktioner i beton og stål, der vil fremstå synlige som en del af bygningens fortælling. Herudover er det grønne element vægtet højt. Således vil der blive anlagt intet mindre end 26.000 kvadratmeter grønt areal, heraf næsten en tredjedel på taget, hvor der også bliver plads til en kilometerlang løbesti. Den slangeformede bebyggelse opføres i seks etager med grønne tag, der bliver udlagt som friareal med offentlig adgang via stier fra terræn. Desuden bliver der skabt adgang til taget via trappetårne og elevatorer. Byggeriet skal erstatte det gamle Plantedirektorat på grunden.

Boligerne vil derudover ligge blot 300 fra Sorgenfri st.

Sociale muligheder i grønne omgivelser

Selve boligerne indrettes med fast møblement i design af høj kvalitet. For studerende vil der være seks boligtyper, varierende fra et værelse med bad til en egentlig lejlighed med to værelser køkken og bad. De 48 seniorboliger vil variere i størrelser fra 75 til 140 kvadratmeter.

For Basecamp Scandinavia er ambitionen at skabe et sted, hvor det er godt og inspirerende at bo, og hvor fællesskab ses som en drivende faktor for et velfungerende miljø.

Dertil er der offentlig adgang til både gårdrum og tag. Håbet er, at BaseCamp Skovbrynet vil blive et udflugtsmål for mange af Lyngbys borgere – især DTU-studerende.

Kort

Lignende byggerier (3)

2 kommentarer

 • Søren Johansen
  1 måned siden

  Hvordan bliver vi skrevet op til senior/lejebolig i BaseCamp skovbrynet?

  Bh Søren Johansen
  Køllegårdsvej 14 B
  2730 Herlev
  email. sorenjohansen63@gmail.com
  tlf. 53535833

  • Troels - Nybygget.dk
   1 måned siden

   Hej Søren

   Tak for din besked. Vi har desværre endnu ikke yderligere oplysninger, da vi ikke har direkte samarbejde med bygherren.

   Mvh Troels – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Indflytning fra

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Landskabsarkitekt
 • Ingeniør
 • Totalentreprenør
 • Antal enheder
 • Natur-Energi
Scroll Up