Sales Styling
Bataljonen

Bataljonen

Ringsted
Almene boliger / Lejeboliger / Ungdomsboliger · Under opførelse
Fra 2.600 kr pr. md.

Beskrivelse

Bataljonen i Ringsted består af 86 familieboliger og 6 ungdomsboliger. Byggeriet ligger placeret i et af Ringsteds mest attraktive områder, nær centrum og tæt på byens mange muligheder. Boligerne varierer i størrelsen fra de 39 kvadratmeters ungdomsboliger til de største familieboliger på 102 kvadratmeter. Boligerne er indrettet med henholdsvis 2, 3 eller 4 værelser. Boligerne udbydes som lejelejligheder og fordeles på 8 separate bebyggelser i to plan. Centralt i projektet finder man en række grønne gårdrum til fri afbenyttelse for beboerne. Visionen for Bataljonen er, at skabe boliger som hverken koster det store at bo i, og som er lette at vedligeholde. Månedlige huslejepriser starter fra 2.600 kr. ekskl. forbrug.

Enkle boliger

Lejlighederne er indrettet med enkelhed i fokus. Rummene er derfor praktisk indrettet og giver masser af plads til personlige præg. Køkken er placeret i direkte forlængelse af stuen, mens badeværelser er udstyret med gulvvarme. I de store lejligheder er der mulighed for installation af vaskemaskine og opvaskemaskine. Vinduer på begge sider af boligerne sikrer gennemlysning og effektivt lysindfald.

Det centrale Ringsted

Fra bebyggelsen er der ikke langt til Ringsteds mange muligheder og tilbud. I gåafstand finder man en række indkøbsmuligheder, med det populære Ringsted Outlet i centrum. Flere spisesteder, shoppingmuligheder og kulturinstitutioner præger desuden bybilledet, og gør Ringsted til en optimal base for både enlige, familier, unge og ældre. Flere buslinjer gør det nemt, at komme rundt i byen. Mens regionaltoget fra Ringsted Station hurtigt fragter dig rundt på Sjælland. Med åbningen af den nye højhastighedsbane København-Ringsted, kommer du til og fra hovedstaden på få minutter.

Lignende byggerier (2)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Cykelskur
Have
Udendørs parkering

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up