Beddingen 5
Beddingen 5 udefra
Beddingen 5 stue
Beddingen 5 køkken

Beddingen 5

Aalborg
Lejeboliger · Under opførelse
Fra 8.400 kr pr. md.

Beskrivelse

Beddingen 5 er et nyt byggeri ved Østre Havn i Aalborg med direkte udsigt til Østre havnebassin. Beddingen 5 åbner et nyt liv for Aalborgs havneterræn, hvor der før har ligget et skibsværft. Alle lejligheder får egen terrasse eller altan, hvorfra man kan nyde den friske havluft, eller bare den dejlige udsigt ud over Limfjorden. Der vil blive opført en offentlig havnepark, som frit kan benyttes, og kommer til at åbne nye muligheder for sport i vandet, og gåture langs havnen på en ny måde.

Beddingen 5 består af 78 store og lyse lejligheder bygget i 9 etager. Lejlighederne har størrelser fra 63-114 kvadratmeter inkl. fællesarealer. Der er meget plads mellem lejlighederne, der sikrer at der kommer en masse luft samt masser af sollys i lejlighederne. Lejlighederne bliver på 2 og 3 værelser, der vil være et tilhørende depotrum, og mulighed for at leje en parkeringsplads i kælderen.

Aalborg – Mulighedernes by

Beddingen 5 er et ideelt valg, for dig der gerne vil bo tættere på vandet og passer også godt til børnefamilier. Man kan næsten glemme, at man befinder sig centralt i Aalborg, når man står ved Beddingen. Der er dog ikke langt ind til indre by og dermed ikke langt til en masse muligheder og butikker. Der summer af liv, ved de mange caféer, forlystelser, museer og diverse indkøbsmuligheder. Tæt på ligger også koncerthuset Musikkens Hus.

Hvis man tager sig en tur i en af Aalborgs tre gågader, kan man shoppe i timevis. Er man ude efter en kulinarisk smagsoplevelse, skal man blot besøge en af Aalborgs mange restauranter. I Aalborg er der hele tiden liv og glade dage, ikke mindst når der er karneval i byen en gang om året, hvor der strømmer mange folk til gaderne i Aalborg.

Lignende byggerier (13)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Depotrum
Elevator
Parkeringskælder

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Antal enheder
  • Website
  • Facebook
Scroll Up