VOPA
Beddingen 7
Beddingen 7
Beddingen 7 Stue
Beddingen 7 køkken

Beddingen 7

Aalborg
Ejerboliger · Færdig
Fra 4.698.000 kr

Beskrivelse

Beddingen 7 er placeret på den gamle værftsgrund på Østre Havn i Aalborg, og karakteriseres af den unikke udsigt over vandet i Limfjorden. Byggeriet huser 43 luksuslejligheder i varierende størrelser fra 136-217 kvm, med arealer fordelt på henholdsvis 3 og 4 værelser. Ejerboligerne er udstyret med rummelige, vindafskærmede altanpartier hvorfra udsigten over fjorden og de omkringliggende områder kan nydes. Lejlighederne kan tilgås direkte via elevator, mens der i den underliggende parkeringskælder er mulighed for tilkøb af privat parkeringsplads.

Luksuslejligheder i gedigne materialer

De eksklusive boliger i Beddingen 7 er indrettet med luksus for øje. Boligerne er derfor, på trods af deres allerede rummelige karakteristik, indrettet med henblik på optimal udnyttelse af de mange kvadratmeter. Materialerne er nøje udvalgt i højeste kvalitet og skinner igennem over hele boligen. Særligt de to velindrettede badeværelser med unikke brusehoveder fra Børma, giver boligerne et ekstra præg af luksus. Nuancerne er generelt lyse, mens en række store vinduespartier sikrer et effektivt lysindfald og skaber liv i byggeriets boliger.

Attraktiv placering nær bymidten

Fra boligerne i Beddingen 7 kan præsenteres du for en lang række muligheder langs de populære arealer omkring Limfjorden. Promenaden strækker sig i begge retninger og indbyder til lange gåture i det oplevelsesrige område omkring Østre Havn, mens den offentlige strandpark, kun 50 meter fra bebyggelsen, tillader en svømmetur i det friske vand. De grønne områder ved Østre Anlæg og Signalbakken udgør desuden populære, grønne udflugtsmål for beboerne i området. Det centrale Aalborg, med et væld af indkøbsmuligheder, spisesteder og kulturelle oplevelser, kan nås på få minutter til fods eller på cykel. Den offentlige transport, med Aalborg Station som knudepunkt, sikrer desuden transporten både i og uden for byen.

Download materiale

Lignende byggerier (14)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Depotrum
Elevator
Parkeringskælder

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
Scroll Up