Ungdomsbolig.nu
Bellarækkerne Bellarækkerne Bellarækkerne Bellarækkerne Bellarækkerne Bellarækkerne Bellarækkerne Bellarækkerne Bellarækkerne

Bellarækkerne

Ejerboliger · Færdig
Lejepris (fra): 0 kr pr. md.

Beskrivelse

Bellarækkerne er moderne, nybyggede rækkehuse inspirerede af det klassiske københavnerbyhus, placeret i Bellakvarter, Ørestad. Hvert rækkehus er på tre etager og har sin egen lille have. Alle rækkehuse har store vinduer og fransk eller almindelig altan, der skaber et fantastisk lysindfald og gennemstrømning af frisk luft i boligen. Fra køkkenalrummet er der udgang til egen have med plads til at være ude, mens man er hjemme.

Husene ligger tæt, hvilket skaber en hyggelig atmosfære med de grønne haver og interne stisystemer. Rækkehusene opføres som mindre rækker på mellem 4-10 huse, der ligger forskudt af hinanden. Dette skaber de bedste forhold for beboerne ift. vind, og gør området mere interessant for øjet.

Tegnet af COBE og Vilhelm Lauritzen arkitekter

Bellakvarter er skabt i et tæt samarbejde med de prisbelønnede tegnestuer COBE og Vilhelm Lauritzen arkitekter, og det gennemgående designtema er domineret af ønsket om at skabe et lyst, venligt og varmt look med kvalitetsprodukter fra gulv til loft med for eksempel HTH Køkken med Corian bordplader og armaturer fra Grohe.

Rækkehuse med forskudte planer og egen tagterasse

Rækkehusene 141, 142, 143, 144 og 145 er tegnet med forskudte planer og er placeret i en selvstændig længe, som split level-boliger med trippelhøjt rum centralt i huset, som giver et fantastisk lysindfald og en god sammenhæng mellem de forskellige etager. Fra køkkenalrummet, med flotte køkkenelementer fra Invita, er der direkte adgang til egen sydvendt have, og på tredje etage findes en privat, sydvendt tagterrase.

Bellakvarter

Rækkehusene er en del af Ørestadens “Bellakvarter”, der ligger lige ved Bella Center og AC Hotel Bella Sky nær Fields – og overfor Royal Golf Club.
I Bellarækkerne bor man i grønne omgivelser tæt på Amager Fælled, men stadig med kort afstand til livet i byen. Med metroen kan Nørreport nås på 10 min og lufthavnen på 15 min. Fra 2019 kan man komme fra Bellarækkerne til Københavns Rådhusplads på kun 8 min.

Kort

Center Blvd. 5, 2300 København S, Denmark

Lignende byggerier (14)

Skriv en kommentar

Forventet indflytning
Lejlighedsstørrelser
Værelser

Yderligere information

  • Link: https://bellakvarter.dk/boliger-til-salg/raekkehuse/
  • Byggestart: 01/01/2016
  • Antal lejligheder/lejemål: 122
  • Samlet areal: 14.000 m2
  • Ingeniør: Alectia A/S
  • Totalentrepreneur: HHM A/S
  • Ejendomsmælger: Taurus Ejendomsadministration
  • Bygherre: BC Hospitality Group A/S / Solstra Capital Partners A/S
  • Arkitekt: Vilhelm Lauritzen Arkitekter / COBE
  • Real Mælgerne