Biblioteksparken

Aarhus
Lejeboliger · Under opførelse

Beskrivelse

Ved Mølleparken i det centrale Aarhus, ombygger Konsortiet Biblioteksparken A/S, det historiske hovedbibliotek om til et moderne og centralt beliggende hostel. I forlængelse af hostel-projektet, opføres der 85 nye attraktive lejeboliger.

Det tilstødende boligbyggeri ventes opført i op til 6 etager. Det kommende hostel i hovedbiblioteksbygningen, ventes at indeholde op mod 560 sengepladser. Projektet har fået navnet Biblioteksparken, og ventes at stå nøglefærdigt i midten af 2020.

Hostel

Den historiske hovedbiblioteksbygning udgør rammerne for projektets kommende hostel. Den velkendte bygning skal omdannes til et 120-værelses stort hostel, med op mod 560 sovepladser.

Foruden de 120 værelser, ventes en bar, lobby og restarationer/caféer etableret i den karakteristiske bygning.

Lejlighederne i Biblioteksparken

Boligerne der opføres i forbindelse med omdannelsen af hovedbiblioteksbygningen og Mølleparken, formidles som lejeboliger. På indeværende tidspunkt er det endnu ikke offentligt tilgængeligt, hvordan den arealmæssige fordeling af de 85 boliger forholder sig.

Eminent beliggenhed

Biblioteksparkens beliggenhed kan næppe blive bedre for Aarhus. Her er man tæt på Latinerkvarteret, midtbyen og blot et stenkast fra Aros kunstmuseum, der efterhånden er blevet et aarhusiansk varetegn.

Lignende byggerier (22)

Skriv en kommentar

Indflytning fra

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Landskabsarkitekt
  • Totalentreprenør
  • Antal enheder
Scroll Up