Billedevej luftfoto Nordhavn
Billedevej køkkenalrum Nordhavn
Billedvej Køkken Nordhavn
Billedvej Stue Nordhavn
Billedvej Repos Nordhavn
Billedvej Stue Nordhavn
Billedvej soveværelse Nordhavn
Billedvej badeværelse Nordhavn
Billedvej Terrasse Nordhavn

Billedvej

København · Nordhavnen
Ejerboliger · Færdig (ledige enheder)
Fra 4.850.000 kr

Beskrivelse

Centralt beliggende i det eftertragtede Nordhavnskvarter på Østerbro, København, finder man Billedvej. På Billedvej opføres 25 boliger, der i en sammensmeltning af nyt og gammel, fremstår som en unik add-on-bebyggelse. Byggeriet Billedvej er bestående af byhuse i to plan og lejligheder.  De 25 boliger er varierende i størrelsen 107-143 m2, fordelt på 2-4 værelser. Priserne starter ved 4.850.000 Kr.

Historiske mursten møder moderne arkitektur

Området ved Nordhavn har længe gjort sig bemærket gennem verdensklasse arkitektur, og Billedvej er ingen undtagelse. Dorthe Mandrup Arkitekter er hjernen bag Billedvej. Den oprindelige ejendom husede tidligere Nordisk Film, og med respekt for historien i murstenene, er resultatet blevet en smuk 5-etagers ejendom, hvor nyt og gammel går op i en højere enhed. Træbelagte terrasser og altaner sikrer at inde, såvel som udendørsarealerne, kan nydes fuldt ud.

Billedvej & det øvrige Østerbro

Tæt forbundet med både den nyere del af Nordhavnskvarteret, såvel som det øvrige Østerbro, er der fremragende adgang til både indkøb og fornøjelser. Billedvej er desuden i gåafstand til Langelinje, Kastellet og Østerbros charmernede cafe – og butiksmiljø.

 

 

 

 

 

Lignende byggerier (131)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Energimærke
  • Website
Scroll Up