Ungdomsbolig.nu
Bindesbøll Hus altan Bindesbøll Hus Stue

Bindesbøll Hus

Ejerboliger · Under opførelse
Købspris (fra): 3.875.000 kr

Beskrivelse

Lyse lejligheder med mange muligheder

De store lejligheder i Bindesbøll Hus er oplagte til børnefamilier. Opdelingen giver mange muligheder for at indrette sig, alt efter om børnene er små, eller om de kræver teenagerens privatliv. De små boliger er perfekte, hvis du bor alene, eller I er et par uden hjemmeboende børn. Her kan I nyde livet i et roligt område, der ligger helt tæt på alt, hvad København kan tilbyde.

Lejlighedernes størrelse varierer fra 70 – 171 m2, fordelt på 2-5 værelser, og der er masser af lys i både opholdsrum, køkkener og værelser.

Vælger du en af de 9 lejligheder i stueetagen, får du terrasse eller altan, enten ud mod Rahbeks Allé eller den livlige, børnevenlige gård. Boligerne på de øvrige etager har også franske altaner og opholdsaltan eller tagterrasser.

Der er gode muligheder for parkering i en af Carlsberg Byens mange parkeringskældre. Og der er selvfølgelig også tænkt på sikker cykelparkering i det nye bykvarter.

Enkelt og tidløst design

Lejlighederne er indrettet med stilrent design i god kvalitet. Et enkelt, nordisk look, der matcher de åbne, lyse rum perfekt.

Køkkenet er KP/Mono fra HTH – minimalistisk og grebsløst med hvide, gennemfarvede laminatbordplader. Overskabe har indbyggede spots.

Badeværelset er indrettet med skabsmodul, og bordpladen er en hvid kompositbordplade med underlimet porcelænsvask. Der er slidstærke grå fliser fra italienske Nova Bell på gulv og vægge i brusenichen.

Gulvene er lamelplank i matlakeret eg fra norske Boen.

Hårde hvidevarer er fra Siemens, og armaturerne er fra Grohe.

Der er gulvvarme i hele lejlighederne.

Porten mellem nutid og fortid

Sammen med naboejendommene danner Bindesbøll Hus bindeled mellem Carlsberg Byen og det historiske Frederiksberg. Bygningens nordlige fløj vender ud mod Rahbeks Allé med Bakkehuset fra 1620, som er Frederiksbergs ældste bygning. Mod syd løber den nyanlagte Constantin Hansens Gade med sit aktivitetsbånd, som bliver indrettet til ophold, leg og aktiviteter for bykvarterets beboere.

Når Bindesbøll Hus er klar til indflytning, er Kammas Have ved Bakkehuset også genanlagt. Den blev oprindelig anlagt i starten af 1800-tallet af Kamma Rahbek, der var en central kvindeskikkelse i guldalderens København. Her 200 år efter bliver haven igen en københavner-attraktion.

Kort

Rahbeks Alle 15A, 1801 Frederiksberg C, Denmark

Lignende byggerier (3)

Skriv en kommentar

Forventet indflytning
Lejlighedsstørrelser
Værelser
Købspris (fra):

Yderligere information

  • Ungdomsbolig.nu