VOPA
Bindesbøll Hus altan
Bindesbøll Hus Stue

Bindesbøll Hus

København · Carlsberg Byen
Ejerboliger · Færdig
Fra 3.875.000 kr

Beskrivelse

Lyse lejligheder med mange muligheder

De store lejligheder i Bindesbøll Hus er oplagte til børnefamilier. Opdelingen giver mange muligheder for at indrette sig, alt efter om børnene er små, eller om de kræver teenagerens privatliv. De små boliger er perfekte, hvis du bor alene, eller I er et par uden hjemmeboende børn. Her kan I nyde livet i et roligt område, der ligger helt tæt på alt, hvad København kan tilbyde.

Lejlighedernes størrelse varierer fra 70 – 171 m2, fordelt på 2-5 værelser, og der er masser af lys i både opholdsrum, køkkener og værelser.

Vælger du én af de 9 lejligheder i stueetagen, får du terrasse eller altan, enten ud mod Rahbeks Allé eller den livlige, børnevenlige gård. Boligerne på de øvrige etager har også franske altaner og opholdsaltan eller tagterrasser.

Der er gode muligheder for parkering i en af Carlsberg Byens mange parkeringskældre. Og der er selvfølgelig også tænkt på sikker cykelparkering i det nye bykvarter.

Enkelt og tidløst design

Lejlighederne er indrettet med stilrent design i god kvalitet. Et enkelt, nordisk look, der matcher de åbne, lyse rum perfekt.

Køkkenet er KP/Mono fra HTH – minimalistisk og grebsløst med hvide, gennemfarvede laminatbordplader. Overskabe har indbyggede spots.

Badeværelset er indrettet med skabsmodul, og bordpladen er en hvid kompositbordplade med underlimet porcelænsvask. Der er slidstærke grå fliser fra italienske Nova Bell på gulv og vægge i brusenichen.

Gulvene er lamelplank i matlakeret eg fra norske Boen.

Hårde hvidevarer er fra Siemens, og armaturerne er fra Grohe.

Der er gulvvarme overalt i alle lejlighederne.

Porten mellem nutid og fortid

Sammen med naboejendommene danner Bindesbøll Hus bindeled mellem Carlsberg Byen og det historiske Frederiksberg. Bygningens nordlige fløj vender ud mod Rahbeks Allé med Bakkehuset fra 1620, som er Frederiksbergs ældste bygning. Mod syd løber den nyanlagte Constantin Hansens Gade med sit aktivitetsbånd, som bliver indrettet til ophold, leg og aktiviteter for bykvarterets beboere.

Lignende byggerier (16)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelkælder
Have
Tagterrasse
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Byggestart
Scroll Up