Bispevej 1 køkken Nordvest
Bispevej 1 Køkken Nordvest
Bispevej 1 stue Nordvest
Bispevej 1 soveværelse Nordvest
Bispevej 1 børneværelse Nordvest
Bispevej 1 altan Nordvest
Bispevej 1 badeværelse Nordvest

Bispevej 1

Nordvest
Lejeboliger · Under opførelse
Fra 14.600 kr pr. md.

Beskrivelse

På Bispevej 1 opfører Humlebogruppen 23 lejelejligheder, centralt beliggende i Københavns Nordvestkvarter. Boligerne er alle på 3-4 værelser, med et areal på 96-105 m2. Ejendommen er opført i fire etager, hvor stueetagen vil have sin egen flisebelagte terrasse, mens der i lejlighederne på 1-3 etage, er egen altan. På Bispevej 1 er det muligt at nyde de grønne fællesområder, hvor der findes alt fra sti- og græsforløb, til grillområde i ejendommens gårdmiljø. I kælderen er der et tilhørende depotrum til samtlige lejligheder, mens der også her er opført en parkeringskælder. Her kan der mod betaling lejes en parkeringsplads.

København NV – Grønne oaser i urbane omgivelser

2400 København NV er beliggende  i den sydlige del af Bispebjerg, men kædes oftest sammen med Nørrebrobydelen. I nordvestkvarteret finder man to grønne områder. Det ene område er Utterslev mose der, på trods af sit knap så flatterende navn, i sommerhalvåret udgør en smuk kulisse for gåture og kondiløb. Man finder desuden Bispebjerg Kirkegård. Kirkegården især er kendt for at tiltrække masser af besøgende hvert år, når kirsebærtræerne springer ud, og de karakteristiske lyserøde blomster, omfavner kirkegårdens stier- og græsarealer.

Til & fra Nordvest

Nordvest er kendetegnet ved, at der forefindes glimrende muligheder for afbenyttelse af offentlig transport. Fra Bispebjerg Station er det muligt at benytte F-linjen, der forbinder Nordvest med Nordsjælland og resten af København. Fra Emdrup og Ryparken S-togsstation, kan man nemt komme til nordsjælland, indre by og helt ud til den københavnske vestegn. Desuden findes der indtil flere buslinjer, der via indfaldsvejene Tagensvej, Frederiksborgvej og Tuborvej, sikrer en nem adgang til indre by og de øvrige københavnerbydele.

 

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Depotrum
Parkeringskælder

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up