Ungdomsbolig.nu
Bjerglandsbyen Bjerglandsbyen Bjerglandsbyen Bjerglandsbyen Bjerglandsbyen

Bjerglandsbyen

Lejeboliger · Under opførelse
Lejepris (fra): 0 kr pr. md.

Beskrivelse

Bjerglandsbyen er 114 moderne lejeboliger fordelt på 83 lejligheder og 31 rækkehuse. De opføres i forskudte niveauer omkring det højeste punkt i Brønshøj, hvor det tidligere vandtårn lå på Bellahøjen. Her på ”bjerget” opføres et miks af funktionelle og lyse boliger i et trygt miljø med fællesskab, nærhed og grønne bilfri arealer, som inviterer til leg og ophold udendørs. Lejlighederne er klar til indflytning i sommeren 2018.

Landsbystemning

Bjerglandsbyen opføres med 31 rækkehuse i to plan og 83 lejligheder på 69-133 m² i etageejendomme med altaner, parkeringskælder og elevator. Du kan færdes i fred og ro på hyggelige grønne arealer, små veje og en stor legeplads i midt i det hele. Området er bilfrit og attraktivt for alle, som vil nyde udeliv, nærhed og tryghed, hvad enten du er ung, ældre eller børnefamilie. Her på ”bjerget” får du udsyn og følelsen af at bo i en lille landsby.

Beliggenhed på toppen

Bjerglandsbyen ligger på en høj og giver dig udsigt over Degnemosen og byen. Du er tæt på København og har Frederiksberg, Bellahøj svømmehal og det store Grøndals Multicenter, med et hav af sports- og fritidstilbud for alle aldre, lige i nærheden. Lige uden for døren kan du hoppe på buslinje 2A, som bringer dig nemt rundt i byen. Under boligerne opføres en stor parkeringskælder, hvor du trygt kan parkere bil og cykel.

Kort

Bellahøjvej 50, 2700 Brønshøj, Denmark

2 kommentarer

 • Amanda
  2 måneder siden

  Hej. Jeg skriver til jer, da jeg akut søger bolig. Jeg har fået jer anbefalet af nogle bekendte og ville derfor høre, om I har noget til leje i København og omegn?

 • mojtaba
  1 måned siden

  Please send me information

Skriv en kommentar

Indflytning
Lejlighedsstørrelser

Yderligere information

 • Link: http://bjerglandsbyen.dk
 • Antal lejligheder/lejemål: 114
 • Samlet areal: 11.187 m2
 • Ejendomsmælger: Home
 • Bygherre: RHB Development ApS
 • Ungdomsbolig.nu