blækhus Valby
blækhus Valby
Blækhus

Blækhus

Valby
Ungdomsboliger · Færdig
Fra 5.950 kr pr. md.

Beskrivelse

I byggeriet Blækhus i Valby kan du få et nyt hjem i en nyopført ejendom på Ib Schønbergs Allé, hvor der er opført 228 lejligheder. Alle lejlighederne er kompakte, men velindrettede og lyse etværelses lejligheder med eget bad, køkken og fransk altan.

Ungdomsboliger i Blækhus med fokus på sociale muligheder

Normalt fungerer ungdomsboliger som en mindre social version af et kollegie, da der ikke er oplagte samværsmuligheder. Dette forsøger Blækhus at gøre op med, og selvom ejendommen består af separate boligenheder, er der i planlægningen af byggeriet lagt stor vægt på fællesskabet beboerne imellem. Som beboer har man således mulighed for at anvende to store fællesrum med køkken til at mødes med sine naboer i det daglige over aftensmaden eller i forbindelse med diverse fællesarrangementer.

Fra ejendommen er der også adgang til et fælles uderum i form af to fælles tagterrasser på henholdsvis den sydlige og nordlige fløj. Samtidig omkranser bygningens tre fløje en central gård, hvor der er rig mulighed for at mødes i hyggelige udekroge til spil og grillaftener i sommerhalvåret. Ejendommens gård indgår desuden som del af et større sammenhængende gårdområde, der bliver skabt sammen med de omkringliggende ejendomme.

Fremadstormende område i Valby

Ejendommen på Ib Schønbergs Allé ligger i det fremadstormende Valby Syd-område, hvor nye ejendomme blomstrer op, og hvor der er kort afstand til Københavns Centrum. Området ligger tæt på det meste, og uddannelsesinstitutioner som Professionshøjskolen UCC og CBS kan eksempelvis nås på et kvarter på cyklen. Derudover kan en kort spadseretur bringe dig midt ind i Københavns næststørste park Valbyparken.

Bebyggelsen ligger centralt mellem 3 stationer, som giver adgang til både S-tog og regionaltog. Nærmeste station er Ny Ellebjerg St. som ligger i gåafstand på ca. 5 minutter mod syd.

Lignende byggerier (1)

4 kommentarer

 • Andrea Bisbjerg
  1 år siden

  Hej! Er der flere ledige boliger i Blækhuset og må man bo 2 studerende der?
  Er det muligt at få den eller de ledige vist frem i starten af næste uge hvis der er flere ledige?
  Mvh Andrea og Jeppe

 • Michelle Lund Munch
  4 måneder siden

  Er der ledige boliger lige nu?

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Yderligere information

 • Ejendomsmægler
 • Antal enheder
 • Website
Scroll Up