Advice Ejendomsadministration
BLOX Bryghusprojektet
BLOX Bryghusprojektet
BLOX Bryghusprojektet
BLOX Bryghusprojektet
BLOX Bryghusprojektet
BLOX Bryghusprojektet
BLOX Bryghusprojektet

BLOX

Erhverv / Lejeboliger · Under opførelse

Beskrivelse

BLOX er navnet på det spændende byggeri på Bryghusgrunden ved Københavns Havn. Bryghusprojektet har været i gang siden 2006 og omfatter blandt andet legepladser, cafeer, udstillingsfaciliteter, vækstmiljø for arkitektur, design og byggeri og en ny cykel- og gangbro over havneløbet.

Selve byggeriet og nabohusene “Fæstningens Materialgård” skal bebos af virksomheder, der beskæftiger sig med byudvikling, byggeri, arkitektur og design. Dansk Arkitektur Center er omdrejningspunktet og har tiltrukket andre aktører inden for det byggede miljø. BLOX er dermed en kulturattraktion i sig selv og et aktivt oplevelseshus.
Det placeres en restaurant ud mod den nyetablerede Bryghusplads for enden af Frederiksholms Kanal med en skøn udsigt langs kanalen og ind mod byen.

Under bygningen er der etableret et fuldautomatisk parkeringsanlæg med plads til ca. 350 biler.

På toppen af BLOX findes 22 boliger. Der er tale om lejeboliger af en kvalitet, som matcher den attraktive beliggenhed ved vandet. Boligerne er fleksibelt og moderne indrette. De har alle store altaner med plads til masser af grønt. De 22 boliger er med til at få flere folk til at bo i området. Lejlighederne har bopælspligt, og de udlejes på almindelig vis. Størrelsen af boligerne varierer mellem ca. 100 og knap 200 m2.

BLOX som samlingspunkt i København

BLOX og det nye byrum som er skabt omkring byggeriet er med til at skabe et nyt samlingspunkt ved havnen i København, hvor der tidligere ikke var det store liv. Her er både den lille gangbro over Frederiksholms Kanal og den kommende cykel- og gangbro over havnen nedenfor Vester Voldgade med landing ved Langebrogade, som gør det til et nyt knudepunkt for københavnere på farten.

Kort

Vester Voldgade 131, 1552 København V, Denmark

Download materiale

Lignende byggerier (14)

Skriv en kommentar

Lejlighedsstørrelser

Yderligere information

  • Gloove