Ungdomsbolig.nu
BLOX Bryghusprojektet BLOX Bryghusprojektet BLOX Bryghusprojektet BLOX Bryghusprojektet BLOX Bryghusprojektet BLOX Bryghusprojektet BLOX Bryghusprojektet

BLOX

Erhverv / Lejeboliger · Under opførelse
Lejepris (fra): 0 kr pr. md.

Beskrivelse

BLOX er navnet på det spændende byggeri på Bryghusgrunden ved Københavns Havn. Bryghusprojektet har været i gang siden 2006 og omfatter blandt andet legepladser, cafeer, udstillingsfaciliteter, vækstmiljø for arkitektur, design og byggeri og en ny cykel- og gangbro over havneløbet.

Selve byggeriet og nabohusene “Fæstningens Materialgård” skal bebos af virksomheder, der beskæftiger sig med byudvikling, byggeri, arkitektur og design. Dansk Arkitektur Center bliver omdrejningspunktet og vil tiltrække andre aktører inden for det byggede miljø. Det bliver dermed en kulturattraktion i sig selv og et aktivt oplevelseshus.
Det placeres en restaurant ud mod den nyetablerede Bryghusplads for enden af Frederiksholms Kanal med en skøn udsigt langs kanalen og ind mod byen.

Under bygningen bliver der etableret et fuldautomatisk parkeringsanlæg med plads til ca. 350 biler.

På toppen af BLOX placeres 22 boliger. Der bliver tale om lejeboliger af en kvalitet, som matcher den attraktive beliggenhed ved vandet. Boligerne bliver fleksibelt og moderne indrette. De har alle store altaner med plads til masser af grønt.

Kort

Vester Voldgade 131, 1552 København V, Denmark

Download materiale

Lignende byggerier (8)

Skriv en kommentar

Indflytning
Lejlighedsstørrelser

Yderligere information

  • Ungdomsbolig.nu