Sluseholmen Bøgholm
Sluseholmen Bøgholm
Sluseholmen Bøgholm
Sluseholmen Bøgholm
Sluseholmen Bøgholm

Bøgholm

København · Sydhavnen
Lejeboliger · Færdig

Beskrivelse

Bøgholm på Sluseholmen består af 178 lyse lejeboliger. Boligerne udbydes i varierende størrelser fra 76-202 kvm med 3-5 værelser og er alle opført med tilhørende altaner og store vinduespartier for optimalt lysindfald. Værelserne er på tværs af alle boligstørrelser indrettet med funktionalitet for øje, og giver masser af plads til personlig indretning. Farverne er generelt lyse, med hvide vægge og lyse trægulve. Byggeriet er opført som en karréstruktur, omkransende et afskærmet gårdrum med hyggekroge og legeplads for de mindste.

Varierende facadeudtryk

Ejendommen omfatter kanalhuse med boliger i to plan, samt en række kajhuse. De forskellige boliger er beklædt med varierende facadematerialer, som skaber variation og diversitet med respekt for omgivelserne og de resterende byggerier. Ligesom de resterende byggerier på Sluseholmen er Bøgholm placeret på sin egen ø, forbundet til de resterende holme af små broer. I mellem bebyggelserne løber de kanaler, der har resulteret i Sluseholmens udmærkning som Københavns Venedig.

Rig på muligheder

Fra Bøgholm er der rig mulighed for udendørs aktiviteter med nærliggende Amager Fælled som et populært udflugtsmål. Flere havnebassiner i nærområdet giver desuden adgang til det friske vand. Bebyggelsen er udstyret med både underliggende parkeringskælder og parkeringspladser på terræn. Du kan derfor nemt komme til og fra, uden at skulle bekymre dig om parkering. Desuden kan det centrale København og alle dets muligheder nås på få minutter på cykel, eller med de hyppige busafgange fra Sluseholmens eget busstoppested.

Lignende byggerier (90)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Depotrum
Elevator
Legeplads
Parkeringskælder
Udendørs parkering

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up