Bohrs Tårn stue
Bohrs Tårn lejlighed
Bohrs Tårn
Bohrs Tårn
Bohrs Tårn spiseplads
Bohrs Tårn
Bohrs Tårn
Bohrs Tårn
Bohrs Tårn

Bohrs Tårn

København · Carlsberg Byen
Ejerboliger · Færdig
Fra 6.195.000 kr

Beskrivelse

På gadeplan er der liv og mennesker omkring Bohrs Tårn, og i lejlighederne er du helt privat – med en storslået udsigt over alle hjørner af København. I de 88 fantastiske lejligheder blinker byens lys under dig, når du kigger ud af de store panoramavinduer, der kan skubbes til side, så lyset strømmer ind.

Luksusliv i højden

I Bohrs Tårn ligger i alt 88 fantastiske lejligheder fra 8. – 29. sal med sublim udsigt over København. Byggeriet er 100 meter højt og på i alt 30 etager, hvoraf de nederste 8 huser en del af Professionshøjskolen UCC Campus Carlsberg.

Oppe i højden lader lejlighedernes store panoramavinduer dagslyset strømme frit ind, og om aftenen blinker byens lys under dig. Lejlighederne har alle køkken i åben forbindelse med stuen og spisepladsen, hvilket gør dette rum til boligens hjerte. Entré og badeværelse er placeret i det inderste af lejligheden og grænser op til trappetårnet i bygningens indre. Alle værelser har store vinduer med udsigt og dejligt lysindfald.

De tre af lejlighederne på 8. sal har egen stor tagterrasse. Udgangen er fra stuen og terrassen fungerer i de lune måneder som en udvidelse af lejlighedens areal. I de øvrige lejligheder kan de store hjørnevinduer i stuen foldes helt til side, så man får muligheden for at lade den friske luft strømme ind.

Udgangspunktet i lejlighederne er de store åbne rum. Men forskellige mennesker har forskellige behov, så der er naturligvis mulighed for at etablere ekstra vægge til et ekstra værelse. Det fremgår af plantegningerne for de enkelte lejlighedstyper, hvor der kan opføres ekstra vægge.

Højeste etageejendom i København

Bohrs Tårn er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter tilbage i 2011 og er opkaldt efter den verdensberømte danske fysiker Niels Bohr. Tårnet udgør med sine 100 meter en markant del af Københavns skyline og indeholder de højest beliggende ejerlejligheder i Danmark.

Pulserende gadeplan

Med et urbant og inspirerende kulturliv på gadeplan har du alt, hvad du har brug for lige ved hånden, når du bor i Bohrs Tårn. Skyd de store panoramavinduer til side og træk dig tilbage i din højtbeliggende lejlighed, hvor du har frit udsyn til hele København – og lidt til.

Carlsberg Byen byder derudover på et rigt café-liv, nordens største velfærdsuddannelsessted, Campus Carlsberg, samt flere naturrige haver og byrum som f.eks. J.C. Jacobsens Have. Carlsberg har et af Københavns bedste placeringer lige mellem Frederiksberg, Valby, Sydhavnen og Vesterbro med fine muligheder for offentlig transport til disse og indre by.

Lignende byggerier (16)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
Scroll Up