Bojen have Ängelholm
Bojen facade Ängelholm
Bojen luftfoto Ängelholm
Bojen køkken Ängelholm
Bojen stue Ängelholm
Bojen Soveværelse Ängelholm
Bojen badeværelse Ängelholm

Bojen

Sverige · Skåne
Bostadsrätt · Færdig
Fra 790.000 kr / Fra 2.340 kr pr. md.

Beskrivelse

Nord for Helsingborg ligger en af Sveriges mest populære badebyer, Ängelholm. I Ängelholm finder vi ejendommen Bojen, der består af tre bygninger, der tilsammen rummer 30 lejligheder. Lejlighederne har et areal på 55-85 m2, og fordeler sig på 2-4 værelser. Lejlighederne i Bojen er lyse, med åbne planløsninger, og skulle man lade sig friste af udendøre, så er hver bolig opført med enten egen terrasse eller balkon. Til hver bolig medfølger én parkeringsplads. Lejlighederne sælges som bostadsrätter – hvilken bedst kan betegnes som en gylden mellemvej, mellem en andels- og ejerbolig. Priserne for lejlighederne starter ved 790.000 DKK (omregnet fra SEK), mens den månedlige boligydelse starter ved 2.340 DKK (omregnet fra SEK).

Læs mere om bostadsrätter her.

Området ved Ängelholm

Ängelholm er allermest kendt for de lange sandstrande. Her er der i sommermånederne rig mulighed for at nyde bølgen blå. Byen har længe været én af Sveriges mest populære badebyer, men Ängelholm er mere end strand og vand. Byens centrum byder på fine shoppingmuligheder, hvor alt fra specialbutikker til store butikskæder er repræsenteret. Hen på aftenen, er der masser af muligheder for at blive godt bespist i det centrale Ängelholm, hvor både mad fra skåne, såvel som resten af sverige og verdenen er at finde.

En halv times kørsel væk ligger skiområdet Vallåsen, som er en populær vinterdestination for skihungrende danskere og sydsvenskere. Om sommer omdannes området desuden til en bikepark.

Nem adgang til Danmark

Hvad end man har et ærinde i hovedstaden, eller i det nordsjællandske, så er er indtil flere muligheder for at komme til og fra Ängelholm. Ängelholm ligger cirka en halv time nord for Helsingborg. Det betyder at man hurtigt og nemt kan komme til færgeruten, der sejler til Helsingør. Her tager overfarten blot 20 minutter. Rejsetiden til København er bestemt også hæderlig, hvor man kan komme til Kastrup på kun 1 time og 20 minutters kørsel i bil.

OBS! Alle beløb angivet i DKK er omregnet fra SEK til kurs 0,72 29-01-2019

 

Lignende byggerier (14)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up