borgdalsparken front
borgdalsparken stort koekken
borgdalsparken bryggers

Borgdalsparken, Silkeborg

Silkeborg · Sejs-Svejbæk
Lejeboliger · Under opførelse
Fra 7.800 kr pr. md.
Udlejning i gang - henvend dig

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Beskrivelse

Borgdalsparken består af 78 rækkehuse og lejligheder, i størrelserne 73-131 kvm. Alle boligerne er lyse og indbydende med hvide vægge og lyse lofter. Både rækkehusene og lejlighederne opføres i mange forskellige typer, så boligerne passer til de fleste. Alle rækkehusene er i ét plan og lejlighederne er i stuen eller på 1. sal.

Gode faciliteter

De faste skabe i køkken, bad, værelser og bryggers er fra HTH. Ydermere er der installeret opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn, komfur samt vaskemaskine og tørretumbler. Boligerne har gulvvarme i alle rum, samt ventilationsanlæg. Ved de fleste af boligerne kan du benytte den tilhørende carport til parkering og derudover er der fælles parkering, samt skur til cykler.

Attraktivt lokalområde

Sejs og Svejbæk var i gamle dage to adskilte byer. Men i dag hører de sammen og danner en ny bydel, tæt på skole, daginstitutioner, gode indkøbsmuligheder og offentlig transport. Omkring Sejs-Svejbæk finder man masser grønne arealer, der består af skove, søer og lyngbakkerne Sindbjerg og Stoubjerg. Med fem minutter fra motorvejen til Århus, er der ikke langt ind til storbyen. Vil man i stedet med offentlig transport, er der gode forbindelser fra Svejbæk station.

Kontakt

Birch Ejendomme

88 44 50 44

NYE LEJEMÅL I MIDTJYLLAND Birch Ejendomme bygger og udlejer nye lejemål i Midtjylland. Vi opfører etagebyggeri samt rækkehuse i ét eller to plan, og vi har lige nu nye lejeboliger på vej i både Silkeborg, Randers, Vejle, Tilst, Kolding og..

Skriv en kommentar

Borgdalsparken, Silkeborg Silkeborg · Sejs-Svejbæk
Interesseret i en bolig?

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Cykelskur
Skurfacilitet
Terrasse
Udendørs parkering

Yderligere information

  • Bygherre
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up