Bovieraen Frederikssund
Bovieraen Frederikssund

Bovieran – Frederikssund

Frederikssund
Seniorboliger · Under opførelse

Beskrivelse

Bovieran består af treetagers bygninger, der indhegner den unikke vinterhave. Her kan man bo mellem palmer, citrontræer og andre planter fra resten af verden. Størrelserne på boligerne varierer fra 77 til 99 kvm og kommer som to og tre værelsesboliger. I vinterhaven findes hyggelige, smalle stier, promenadestrøg, bænke, mødepladser og en bro over en lille sø, hvori der er fisk. Byggeriet er opført efter Bovieran-konceptet, der har haft stor succes i Sverige med at opføre boliger til 55+.

Bovierans vision er at være den ledende udvikler af seniorboliger med unikke mødesteder for fællesskab og aktivitet.

Boligerne har højt til loftet og store vinduespartier, der gør boligerne gennemlyste, rummelige og med en indbydende atmosfære. Fra det åbne køkken kan man gå direkte hen i den store stue, hvorfra der er udgang til egen terrasse eller altan. Man kan vælge mellem 2 eller 3-værelses lejligheder. Værelserne har masser af plads til seng, skabe og natbord, mens man i den 3-værelses sagtens vil kunne indrette kontor, hobbyrum eller gæsteværelse.

Der vil være elevator til alle boligerne.

Den i dansk sammenhæng fuldstændig unikke vinterhave fungerer som Bovierans samlingssted, hvor eksotiske planter fra det meste af verden pryder haven. Haven er temperaturreguleret, så der i de kolde vintertider er omkring 10 grader, så planterne kan hvile. Vinterhaven er inspireret af den franske riviera. Vinterhaven er 1.600 kvm.

Nærheden til et trygt, lyst og levende udemiljø året rundt, er vigtigt for både helbredet og velbefindende. Derfor er Bovierans vinterhave udformet, så dette er så let som muligt for alle beboerne. Træer og andre planter vandes med genanvendt regnvand og er nøje udvalgt, så de tilsammen giver et harmonisk og afslappende miljø.

3 kommentarer

 • Svend Hornbeck Hansen
  2 måneder siden

  er det muligt at komme i betragtning til en bolig i det pågældende byggeri og hvornår er det færdigt.

  venlig hilsen

  hanne hornbeck svend hornbeck

  27216063

 • Svend Hornbeck Hansen
  1 måned siden

  er der noget nyt om det pågældende byggeri

 • Svend Hornbeck Hansen
  4 uger siden

  EN TIBAGEMELDING VILLE POSITIVT

  VENLIG HILSEN

  SVEND HORNBECK

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Ingeniør
 • Antal enheder
 • Energimærke
 • Website
Scroll Up